Ali Koc 3de 0 cekti.Yilditim bunu pas gecmez..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þampiyonlar ligi ön eleme beklentisi devam ettikçe aþaðý çok inmez umarým. Ýlk defa takýmýn mücadelesini beðendim. Ta ki emrenin yanlýþ deðiþikliklerine kadar. Belli mi olur. Bjk 2 maç takýlsa panikler. Bu takým 8de 8 yapar mi yapar. Ama kadroda sürekli oynamamali
Fenerbahçe çok tuhaf takým
o kadar noksan Malatyayý yener oynamýþtým iddada , berabere kaldý
hem kupon gitti, hem burda zarar etmiþtimtaban olmuþtu
bugün yenemez, Antep çok iyi top oynuyor diye berabere kupon yaptým, mal da yoktu, týrsýp vermiþtim
Fenerli topçular ölümüne oynadýlar resmen yendiler
kupon da gitti, sattýðýma da piþman ettirdi
ne tuhaf takým alimýnýyumm![]()
bi türlü denk gelemedim
hem 2. sýra garanti gibi oldu, þampiyonlar ligi ön eleme için
hem de þampiyonlukta pusuya yattý resmen
hayatta herþey kýsmet
asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Merak ediyorum hakemler yoneticiler hangi hisseleri ne zaman tasidilar.
Islem hacmi nedir masallah???
***FENER*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
***FENER*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu )
Ýlgili Þirketler [FENER]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, FENER.E paylarý 14/04/2021 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 28/04/2021 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. SPK'nýn 11/02/2021 tarihli kararý uyarýnca Borsa Ýstanbul A.Þ. Pay Piyasalarýnda ikinci bir duyuru yapýlýncaya kadar BIST-50 Endeksi dýþýnda kalan paylarda açýða satýþ iþlemleri yasaklanmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/927589
BIST
(13/04/2021 - 18:56:19)
Ýnanma insanlarýn samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eðer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
Aciga satýþ yasaðý pek hayra alamet degil gibi??ytd
Yer Ýmleri