Originally Posted by
TC MEHHAM
Hayýrlý olsun kar cebe yakýþýr. Söylediðim gibi ben gs-bjk maçýna kadar bekleyeceðim. Kaybedersem kârdan gidecek. Ama lider olursak direkt 55-60 lara çýkar mý çýkar. Bekleyelim görelim . Herkes hakinda hayýrlýsi olsun. Ytd
edin visca 88 de penaltýyý atsa ne olurdu..?
gerek yok , ben yeteri kadar risk aldým , inþallah sizler benden çok kazanýrsýnýz..
gsray bu beraberlik fener için iyi olmadý , dünkü sivas maçý beraberliðe göre oynandý..sivas çok rahat içinden geçerdi bjk nin ve o riski de aldým ben..
temmuz gibi tekrar alýma baþlarým , az bi tspor var 3500 lot kadar (zararda olduðu için vermedim) sportif macerasýný kapadým..
tekrar bol kazançlar cümleten..
dip not : bjk bu hafta kayseri yener , bizim takým ve gsray puan kaybederse lig bitiyor zaten , pazartesiden itibaren tüm sportifler satýþ yer bjk dahil..
bjk puan kaybederse fener için herþey yeniden baþlar , risk oldukça yüksek yani..
herkes kararýný ona göre versin , tünelden önceki son çýkýþ yarýn olabilir fener, bjk ve gsrayda; tirabzon zaten düþeceði kadar düþtü ..ytd
brüt takas iþin baþka bi boyutu zaten..ayný gün al sat yok , para 2 gün sonra hesaba geçiyor falan filan yani..
Son düzenleme : savasC; 21-04-2021 saat: 21:39.
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer Ýmleri