[QUOTE=TC MEHHAM;5322247]Lider olmadýktan sonra tahtacý sürmez ve hakli da... Ipler bizim elimizde deðil. Hatta ikili averajda bile üstün deðiliz. Puan olarak öne geçme ihtimaliniz olduðu zaman gaza basar. Benim tahminim bu hafta puan kaybý olmaz. Pazartesi salý hisseler asansör yapar. Ama hafta içi maçlarý ve hafta sonu maçlarýnda puan kayýplarý olacak gibi.ytd[/QUOTE
Hafta içi maçlarýnda mutlaka kayýp olacaktýr. Tabii hakemler olaya el atmazsa. Alanya maçýný da alalým. Önümüze bakalým.
görüldüðü gibi lig bitti diyor sportiflerin tahtacýlarý..
günlük gir çýk için gsray aldým bugün 3.11 den..ytd
Son düzenleme : savasC; 26-04-2021 saat: 10:51.
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
yok aða ya , estaðfurullah..
bjk yenip , gsray ve fener puan kaybý yaþasa bitmiþti lakin tahtacýlar brüt mevzusunda yakaladýlar galiba..
bu hafta rize deplasmaný bjk açýsýndan çok çok zor , bizim takým ilk yarý oyununu 65 dakikaya yayabilirse alanya maçý orta zorlukta bir maç , en rahat gsray ; konya ýle içerde..
bu hafta risk alýnýr dedim ondan girdim gsraya, fener brüt takas muhabbeti olmasa ona da girerdim..
bakalým ne olacak..ytd
fener ve bjk taban olacak bir durum yok lakin ikisi de taban , ilginç geldi bana..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Pelkas kazmalik yapmasa ilk yari mac bitmisti.Takim hizli oynamaya basladi..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takým oyunu akýcý hale gelmeye baþladý . Gustavo bu hafta yavaþlatmak umarým. Önce Gustavo oynamadýðý zaman panikliyorduk. Çünkü Erol'un yanlýþ kadro seçimi ortaya çok yük bildiriyordu. Þimdi 5 klas oyuncu ile akýcý oyuna geçtik. Gustavo olamsa iyiydi ama neyse Ýrfan cezalý.spor hisseleri tehlikeli sularda çok dikkat edin.!!!!!! Ytd
Fenerimin forumuna bakayým dedim de ahhaha..
Kaðýt deðil de futbol takýmý konuþuluyor ortam harika
Gustavo el freni görevindeydi Emre kesti adamý ve takým daha ofansif hale geldi.
Neyse 16 mayýsta Baðdat caddesini turlarýz þöyle artýk 😉
Yer Ýmleri