Kripto para guzel hikaye...
Kripto para guzel hikaye...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
... Tatarrrrrrr.. Çaylarrrr..,!!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Ýyice saçmaladý spek artýk, bakkallarda Fener sakýzlarý satýcaz deseler yine tavan yapar bu hisse...
Yarýn 36,6x direnç duvarý var ama üstüne atarsa yukarýya doðru yol alýr inþAllah. Ama yarýný beklemeniz gerekir. Kýrmaz ise gene 35xx ve 33xx gibi düzeltmeler yaþanabilir. Bakalým yukarda ayar çekenler nasýl istiyorlar bekleyelim sabredelim görelim. Ne kadar umutlu olmaz iþlemde çünkü liglerin baþlamasýna daha çok var.
Ama belki sað gösterip sol vurmak isteyenler olursa kim bilir. Herþey olabilir sportif hisselerde..
Çayýmý demledim mis gibi çukur dizisi bitti zaten þimdi Fenerbahçe'nin dizisini seyredecegiz gibi geliyor bana bu önümüzdeki þampiyonlukta ne olursa olsun kesinlikle þampiyon olma parolasý kaçarý yok ne pahasýna olursa olsun.
Þahsi fikrim tabiki bana göre. Herkes kendi aklýný kullanarak hareket etsin. Yatýrým tavsiyesi kesinlikle deðildir. Vesselam
M2012K11AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacýmlý guzel býr tavan oldu.
Kým verdiyse aldý tahtacý
!!! bakalým devamý gelecekmý..
Bankalara olan borç yapýlandýrmasý tamamlanmýþ..
. Flama oluþunca pozisyon almýþtým. Ýyi oldu. Guzel yükseldi. Flama hedefi 44 civarý ama gider mi bilemem. Bence farklý bir hikaye var. Çünkü 23 e indiði anda soluðu 35 ye aldý. Tekrar 31 e indi . Ve bir daha bu bölgelere gelmez inþallah
Yer Ýmleri