06.09.2020 seviyeye durdu þimdi ne yapacaksýn bakalým. 10.01.2021 deki 42 ye mi yolculuk , yoksa 38 güç toplayýp yolla devam mý. 42 / 44 yol alarak.
Çayýmýn demi daha bitmedi. Havada çok sýcak yanayrum , keyfimde yerinde sýkýntý yok.
Sabýr çok var hisse desen de satma zorunluðu yok , lazým ve gerek olmayan parayla alýnmýþ hisselere.
Öyle yada böyle bekliyoruz bakalým önümüzdeki zamanda neler yaþayacaðýz..
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir . Herkes kendi aklýný kullansýn lütfen.
Vesellam M2012K11AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse Twitter'da Þenol Güneþ Fener'e yazmasýn. Evlerden uzak olsun.![]()
hissenin karakter deðiþtirdiði falan yok , gitmez diye ky sattý bu malý topladý müþteri gelene kadar yukarý devam ediyor..
satan gruba ben de dahilim , bjk gsray bak it gibi sürünüyor afedersin..
malý yýkana kadar böyle devam eder , yýkana kadar bekleyeceðiz artýk..
hissede olan arkadaþlara bol kazanç , selâmlar sevgiler..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Arkadaþlar tamam da baþkan kripto iþine gireceðiz dedý. Þike kumpas davasýný fb kazandý. Buradan açýlabilecek tazminat davalarý var. Yaný bunlar hepsý hýsse için guzel beklentý oluþturmazmý. Pýyasa deðerine bakýyorum þike kumpas davalarýndan önce ölüsü bile 1 milyar dolarýn altýna düþmeyen fb hissesi halen daha 500 mýlyon dolarlýk pýyasaya deðerine ulaþamamýþ. Yaný baktýmda mal yýkmadan bahsediliyor. Yený sezondada çok ýyý býr yabancý teknik direktör ve ýyý üç beþ transferle fener kafaya mücadele ettiðinde sizce bu fýyatlar pahalý mý sayýlýr..
Kaldýký maþallah diðer sportýflerde hareketli. Yaný önceki yýllardan farklý bir yýl olacak bu sene sportýfler için gözüken o..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Belkide fenerbahçe Kendý kripto parasýný üretecek buda bambaþka bir dunya demek olur fener için..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
token iþinde güzel para var , dün gece seçim var diye az gsray tokeni almýþtým , yüzde 60 þu anda artýþ..
90 tl bir gsray tokeni..
þaka gibi mk..
fener girerse alýrýz elbette..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer Ýmleri