Durum iç açýcý deðil.en azýndan berabere kalamazsa GS i yakalayamaz.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum iç açýcý deðil.en azýndan berabere kalamazsa GS i yakalayamaz.
Sayin Turgay.
Yillarin fener hissedarisin neyi iyi degil. Dolar bazinda zaten bedava olmus hisseler. Kaldiki yonetim bu yil yapacak hisseyi. Sayfalardir yaziyor ciziyoruz. Taaa sezon kapali iken hedefi sezon basi ve ortasinda nereye gidecegini belirttik. Bundan sonra secim den dolayi bi satis gelmez ise endeks geneli buyuk bir olumsuzluk olmaz ise 120 banko.
Ytd
Sn Buraktepe ben FB maçý oynanirken yapmýþtým yorumu.Sonra öyle boyle maçý aldý Fener.Ayni þey GS da basýna geldi.Bu küçük resim maç maç.Buyuk resimde gerek FB camiasýnýn baþarý açlýðý,gerek geniþ ve kaliteli kadrosu,tribün desteði ile hedefe ulaþacaðýný düþünüyorum.Gs maçýndaki performans bence geleceðe yön verecek.Kazanirsa diðer rakiplerdede moral düþecek.Aksi halde FB.bir düþüþe geçebilir.Top oyuncularda.Bugunku düþüþ genel bi düþüþ.Dussede alsak diyenlere belki fýrsat belki bi az daha beklemek daha iyi.Ancak hafta sonu maçýn olmasý bir hareket getirebilir yarýn kaðýda.
Mutlak galibiyet lazým beraberlik bile Gs ye yarar
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve fenerin çöküþü.. yarýn taban gelir mi ? yoksa yine bizi ters köþe mi yapacakyatýrým batýrým tavsiyesi deðildir..
Anlamadýgým FB neden tavan çektiki cuma günü,GS %4-futbol ilginç olmaya basladý,diger sportiflerin hiç biri 10 üstüne atamadý,ama FB katladý gitti 5 kat digerlerine göre,bu takým gömümü buldu
![]()
Yer Ýmleri