Okuyup üflediniz mi Ümraniye yi[emoji1787]
Bu nasil maç #
Okuyup üflediniz mi Ümraniye yi[emoji1787]
Bu nasil maç #
Emre Demir i transfer ediyorsun,,Jasus,bana yaramaz,gönderilsin diyor.Brumaya bonservisi için dünyanýn parasýný ödüyorsun,baþka takýma gönderiyorsun,,,,,Bu nasýl yönetim,bu ne beceriksizlik.
Transfer 2 defans adamýndan mý ibaret olacak.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
yarin eksi kac yapariz
Ali Koç un istifa etmesi lazým,,herþeyi eline yüzüne bulaþtýrýyor,,,amatör küme görüntüsü veren bi sevillayý geçemedi.Oynanan futbol bir kere saç baþ yolduruyor,,,,bi üç pas yapamaz mý bi takým ya.,,5 metre ötede takým arkadaþýna isabetli pas veremeyen futbolculardan kurulu takým,küme düþsün daha iyi.
Bu görüntü,hisseye de olumsuz yansýyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fener,kuruldu kurulalý,bu kadar beceriksiz bir baþkan görmedi,,,Koç git artýk,,Fener e daha çok zarar verme.
Çok iyi oynarsýn,ama gol atamayabilirsin,,bu kadar beceriksiz futbolcularýn biraraya geldiði bir dönem daha olmadý.
Çok iyi olan Arda bile yavaþ yavaþ formdan düþüyor,,pas atýyo,kaptýrýyorlar,,isabetli orta yapýyor,kafa vuracak adam yok.
Ben olsam oynamam,niye koþayým,yýrtýnayým ki.
Bý tavan gelir mi?
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 bence...................................
Yer Ýmleri