Kýrmýzýlar içinde bugün bir tane lacivertsin be![]()
Kýrmýzýlar içinde bugün bir tane lacivertsin be![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
tavandan milletin eline verecekler hisseleri.. sonradan taban serisi baþlayacak.. her sene ayný hikaye..gelecek senenin de hikayesi beþiktaþ hisseleri üzerinden þimdiden baþladý.. hayýrlý olsun .. yatýrým tavsiyesi kesinlikle deðildir.. benim þahsi görüþüm olup kimseyi baðlamaz...
1 tavanla yetindi,,bu ortamda yeter artar bile.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fenere en uygun t.direktör,Montella,
Adam genç,baþarýya aç,hýrslý,çalýþkan
Gelirse takýmý uçurur.
Not:Hissem yok.
Tarihe not düþelim,
Kk seçimi kazanýrsa ilk kutlayan klüp FB olacaktýr,
Ama yine kk ve hükümetinden en büyük darbeyi yiyen FB olacaktýr.
Umarým yanýlýrým
Zaman gösterecek
Another day in paradise
Baþkan, transferde elini çabuk tutman lazým.Rakiplerin þimdiden harekete geçtiler,,en az 2 transferleri þimdiden hazýr.
Sen her zaman olduðu gibi,iþi sona býrakýrsan,yine sana çürükler kalýr,ucuz bulursun ama iþe yaramadýktan sonra ben ne yapayým.
Ucuz etin yahnisi yenmez demiþler.
Ya da ucuz mu arýyorsun,,o zaman scut ekibin Arda ,Emre Mor gibi ,genç yetenekler bulacak,,bulamýyorlar mý,gönder gitsin,boþuna maaþ verme,iþin uzmanýný al.
"Bana 10 tane t.direktör adayý bulun" laflarý medyada dolanýyor,,hiç düþünme al Montella yý,,þimdiden paçalarý sýva,çalýþmaya baþla.
Yok o mu olsun,bu mu olsun,Jesusu göndersem mi,göndermesem mi,,,,,,ohooo o,,,bir an önce çabucak kararýný vereceksin.
Montella gelsin,kadro yu kursun,kadro fena deðil,,3-4 adam lazým o kadar.
Hiç birþeye karar veremiyorsan,o zamanda ayrýl Baþkan,yerine aday çok kiþi var.Vakit kaybetmeye gerek yok.
10 defa düþün ama bir kere doðru karar ver,kararsýz kalmak,hiç bir þey yapamamaktýr.
Bir de anlamadýðým,M13 yaþ dan M19 a kadar futbol takýmýn var,,her sene 1 yaþ ileri gidiyor,,,altyapýdan 1 tane mi oyuncu çýkmaz ya,,bunlar nereye gidiyorlar,,,çýkmaz ise baþýndaki hocalarý gönder.
Sezon içinde 1 tane sol bek bulamadýlar devre arasýnda 1 tane yabancý geldi,hiç mi seyretmediðiniz alýrken,ben adamýn 1 maçýný seyretsem,nasýl bir futbolcu olduðuna karar veriririm,,gözün kapalý mý adam alýyorsun.
Yer Ýmleri