Ali koç kendi cebinden para veremez financial fair play çerçevesinde bu bir kuraldýr. Kafasýna göre transferi nasýl yapacak ? eskiden yapýlýyordu bu iþler. Bedelli olmasý özellikle borcu çok yüksek bir þirket için cazip deðildir. Yükseliþ tamamen spekülatif. Zaten tüm spor hisseleri borca batýk ve hareketleri spekülasyondan ibaret. Bence tam bir kumar masasý.. yatýrým tavsiyesi deðildir. kendi görüþümdür...
43 den 72 ye %68 yaptý,,baþladý düþmeye,,bakalým nerde duracak.
Gs de 7.17 den çýkýþý baþlattý.Öyle zannediyorum ki,Fenere prim yaptýran fonlar,yeterli kazancý görüp,ucuz kalan Gs ye geçmiþlerdir.
Gs nin %68 yapmasý için 12 olmasý lazým.Birebir ayni olacak diye birþey yok tabii.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
fener taban oldu, marka deðeri mi düþtü acabayahu bunlar kumar kaðýtlarý diyorum dinletemiyorum.. cimbom bugün tavan olur yarýn taban. marka deðeri falan inanmayýn böyle hikayelere.. her sene bir takým þampiyon olur tavan tavan gider sonra þampiyonluk kesinleþir taban taban gider. bu hep ayný hikaye..tek yapmanýz gereken kadrolarý iyi incelemek, transferlere bakmak, takýmýn baþýndaki baþkana vs. bakmak. teknik direktör kim olacak buna bakmak.. ve birde þansýnýz varsa ve takým þampiyon olursa deðmeyin keyfinize hepsi bu iþte.. býrakýn bu marka deðerini falan hikaye bunlar.. kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.. bye bye ....
Baþkan, hoca konusunda hala düþün bakalým,sonu nereye varacak.Liglerýn açýlmasýna çok zaman kalmadý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Türk gelecek dedi ya, ne bekliyorsunuz.. sanki morinyo gelecek.. dandik dundik bir adamý getirip oturtacaklar.. en azýndan fazla para çýkmamýþ olur kasadan.. bizim eski cabbar fenerliler koþa koþa gelip bedavaya yaparlar bu iþi...
Türk teknik direktörü ihalesi mi açtý nedir.? Kim ucuz teklif verirse onu seçecek baþkan herhalde.Kýran kýrana rekabet budur iþte.![]()
Bu arada 38 yaþýnda Gökhan Gönül futbolu býrakýrken,ayni yaþta Dzeko ile anlaþma saðlanmýþ 2 yýllýðýna 4.200.000 yuro,
Yeni gelecek Hoca,ben bu transferleri istemedim ki dese ne olacak.
Baþkanýn hareketleri tam bir komedi ya.![]()
Yer Ýmleri