88de verdiðim 120hedef 123.90gorerek
Gerçekleþmiþtir
88de verdiðim 120hedef 123.90gorerek
Gerçekleþmiþtir
Valla þu andan sonra Fener hissesi satýlmaz heralde.Bonucci ve Krunic transferinden sonra bence GS da yavaþ yavaþ havlu atacak...
asýl þampiyonluk garantilenirse fiyat düþer, spor hisseleri her zaman beklentiyi fiyatlar gerçekleri satar. yatýrým tavsiyesi deðildir...
ali baþkan her tuþa basýyor bu yýl...dedikleri doðruysa devletle anlaþýp arkadaþ ben zaten holdingin baþýna geçeceðim..býrakýn þampiyon yapýp gideyim sizde kurtulun bizde dediyse ali koç varken feneri þampiyon yapmazlar komplosu boþa düþer...zaten yýllar sonra ilkkez lider girip farký açtý...burdan da verirse bir 1o yýl daha olamaz ve büyük travma olur...bilica penaltý noktasýný kazýyýp bobo penaltý kaçýrýnca 100ü devirmiþti...en az 4** leri görmesi gerek senelerin enrjisi var...þu bjk bile nerde hesabý siz yapýn...heleki gs kayseri yada ts ye takýlýrsa lig biter...fenerin sýradaki maçlarý helva...ama acaba beklenti bitti diye de üstadýn dediði gibi iþi bitermi oda muamma..
fener ve gs hissesi herkeste var arkadaþlar. bjk ve trabzonun derinliði yok. bu nedenle tahtacý fener ve gs yi baþýboþ bir þekilde yukarý çekemiyor inceleyin geçmiþ seneleride bu iki hisse bjk ve ts gibi saçma sapan yukarý roketlemez. yine ben diyorum ki fener þampiyon bile olsa uçacak kaçacak bir hisse deðil. ama ali koç baþkanlýðý býrakýr ve piyasanýn istediði mesela aziz yýldýrým tekrar geri gelse o zaman dediðiniz gibi çok çok yukarý gidebilir. ayný þekilde gs de erden timur baþkan olursa ayný etkiyi onda da görebilirsiniz. bu arada ben ferenir þampiyonluðunun þu aþamada bile büyük oranda fiyatlandýðýný düþünüyorum. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri