bak bu dediðin olursa fener 150 tl bile olabilir. kimse tutamaz. çok büyük sürpriz olur böyle bir durum. futbolda imkansýz diye bir þey yoktur. dediðin gibi gs puan kaybederse ramsparkta fener o maçý alýr ve þampiyon olur. ama gs bu saatten sonra puan kaybeder mi ? istatistikler kaybetmez diyor. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu senenin beklentisi bitti ve fiyatlandý,önümüzdeki yýlýn haberleri artýk satýn alýnmaya baþlayacak,ha bir sürpriz olur Gs puan kaybederse o ayrý.
size kesinlikle katýlýyorum. bazý arkadaþlar bunu anlamakta güçlük çekiyor maalesef. hala bu seneki kaçan þampiyonluðun fiyatlanacaðýný düþünüyorlar. yahu þunun þurasýnda 4 maç kalmýþ ve 4 puan geridesin. bütün maçlarý alsan bile þampiyon olamýyorsun ki. sivas maçýna kadar evet bir þansý vardý. ama þuanda artýk gs hata yapmadýkça þampiyon olamýyorsun. gs adana maçýnda gösterdi ki bu iþi býrakmayacak. sýrada sivas içeride, karagümrük zaten istanbul takýmý, fener maçýnda kaybetse bile son maçta konyaya puan kaybedebileceðini düþünmek çok büyük iyimserlik olur. tabi futbol bu her þey mümkün. hayýrlýsý olsun.
Akþam'ýn derlediði haberde; Baþkan Ali Koç'un, Mourinho ile sözlü anlaþma saðladýðýný ve görevine devam etmesi halinde baþarýlý taktisyen ile yaz aylarýnda iki yýllýk resmi sözleþme imzalayacaðýný belirtti.
Öte yandan Fenerbahçe'de mevcut teknik direktör Ýsmail Kartal ile yola devam edilmeme kararý alýndý.
Koç, gelecek sezona da iddialý bir kadro ile giriþ yaparak takýmý Jose Mourinho'ya emanet etmek istiyor.
Medya haberleri.
Her ne kadar erken olsa da,bu haberler hisse fiyatlarýný etkiliyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Olimpik forum hocam bu gibi haberleri þayet gerçekleþirse hangi aylarda fiyatlama ya baþlar tþk
Hissede önce en kötünün fiyatlandýðýný,dip oluþumunun gerçekleþtiðini ve yatay hareketin baþladýðýný görmek gerekiyor.
Ben 80 li fiyatlarýn dip için uygun olduðu kanaatindeyim.
Daha sonra geliþmeler,haberler gelmeye baþlayýnca 2025 satýn alýnmaya baþlar,sezon baþlamadan 1 ay önce bana göre uygun.
Eðer Ali Koç tekrar seçilirse,bu sefer paranýn gözünün yaþýna bakmayacaðýný,paraya kýyacaðýný ve en iyisini almaya çalýþacaðýný düþünüyorum,çünkü Ali Koç un yeni bir baþarýsýzlýða tahammülü olmamasý gerekir.
Bunun için takýma kaynak saðlama adýna yüksek bedelli bile yaptýrabilir,bu da hisseye olumlu yansýr.
Yer Ýmleri