Genel kurul beklentisini satýn almaya baþladý,hayýrlý olsun.Bu sene Fener hissesi olmayan piþman yer.
Genel kurul beklentisini satýn almaya baþladý,hayýrlý olsun.Bu sene Fener hissesi olmayan piþman yer.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Tavan hayýrlý olsun,,bugün 3 hissem de tavan.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Þirketimizin kurumsallýðýný artýrmak ve Yönetim Kurulu oluþumunda daha fazla sayýda baðýmsýz yönetim kurulu üyesi bulundurma amacýyla, Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasasý mevzuatý hükümleri kapsamýnda, Þirket Esas Sözleþmesi'nin; "Paylar Türü ve Grubu" baþlýklý 7. maddesi ile "Yönetim Kurulunun Oluþum Tarzý, Seçilme Ehliyeti Ve Yönetim Kurulunun Yapýsý Ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeleri Ýle Ýlgili Hükümler" baþlýklý 12. maddesinin, "Yönetim Kurulu Toplantýlarý, Nisaplar" baþlýklý 15. maddesinin tadil edilmesine iliþkin ekli tadil tasarýsý hakkýnda uygunluk görüþü almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na 27.05.2024 tarihinde (bugün) baþvuruda bulunulmuþtur.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur
Bunun arkasýndan bir sermaye artýrýmý gelir mi acaba?
Aynen öyle. 10 yýldýr yapýlabilen, anca GS'nin þampiyonluðunu 1 hafta ertelemek oldu.
TE de 130 tavan gösteriyor,,hayýrlý olsun.
film daha yeni baþladý, koltuklarýnýza iyice yerleþip, patlamýþ mýsýr ve içeceðiniz elinizde izlemeye devam edin. bakalým þampiyonluk mu, baþkanlýk beklentileri mi prim yaptýracak hep birlikte göreceðiz. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri