arkadaþlar derinden derinden çalýþýyorlar demedi demeyin. bombalar bir bir patlayacak. beklentiyi düþürüyorlar sadece.
arkadaþlar derinden derinden çalýþýyorlar demedi demeyin. bombalar bir bir patlayacak. beklentiyi düþürüyorlar sadece.
Þirketimizin kurumsallýðýný artýrmak ve Yönetim Kurulu oluþumunda daha fazla sayýda baðýmsýz yönetim kurulu üyesi bulundurma amacýyla, Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasasý mevzuatý hükümleri kapsamýnda, Þirket Esas Sözleþmesi'nin; "Paylar Türü ve Grubu" baþlýklý 7. maddesi ile "Yönetim Kurulunun Oluþum Tarzý, Seçilme Ehliyeti Ve Yönetim Kurulunun Yapýsý Ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeleri Ýle Ýlgili Hükümler" baþlýklý 12. maddesinin, "Görev Daðýlýmý ve Ýcra Ýle Görevli Üyeler" baþlýklý 13. maddesinin ve "Yönetim Kurulu Toplantýlarý, Nisaplar" baþlýklý 15. maddesinin tadil edilmesine iliþkin ekli tadil tasarýsý hakkýnda Sermaye Piyasasý Kurulu'na yapýlan baþvurumuz, SPK'nýn 14.06.2024 tarihli yazýlarý ile olumlu karþýlanmýþ olup, esas sözleþme deðiþikliði için Ticaret Bakanlýðý izinlerinin alýnmasýný müteakip esas sözleþme tadili, ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayýna sunulacaktýr.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
ve gol ve gol ve gollllll.![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
bu damý gol deðil![]()
Ali Koç'un hayali: 7 adýmda borçsuz Fenerbahçe
Koç ve kurmaylarý, sarý-lacivertlileri ülkenin en güçlü ekonomik yapýsýna sahip kulübü yapmaya kararlý. Emlak projeleriyle yapýlandýrmadan çýkýlacak; büyük baþarýlar yakalanacak yapýnýn temelleri atýlacak.
inanýn fenerin sýfýr borcu olsa hatta artýya geçse bu hisseyi milim oynatmaz. spor kulüplerinin prim yapmasý ancak sansasyonel haberlere baðlýdýr kýsmende sportif baþarý. özellikle beklenmeyen sportif baþarýlar hisseyi patlatýr. örnek gelecek sezon ekseriyetle fenerbahçe þanslý görünüyor ve hisse bunun primini yaptý ve baþarý geldikçe de yapmaya devam edecek. ayrýca yýldýz transferler olmalý. sportif baþarý derken özellikle ts ve bjk gelecek sezon ilk ikiye oynarsa onlarýn da fiyatý patlar. durum bukadar nettir. aman fener borçsuz bir kulüp falan olmasýn sakýn hayatýrým tavsiyesi deðildir.
Ali koç un daha önce yüzüne bile bakmadýðý Batsuhai yi GS isteyince kýymeye bindi,,Gs ne verirse ben de veririm dedi.
Bu fiyata Batsuhai den daha iyi santrafor bulacak mý bakalým Ali Koç.
Anlaþýlan o ki,rakipler alacaklarýný alacaklar,Ali Koç yine sona kalacak,takozlarý alacak.
Yer Ýmleri