Uzun vadeli hareketler.
7-54 e çýkmýþ 22 ye düþmüþ.
22-85 yapmýþ,,,42 ye düþmüþ.
42-142 yapmýþ,,,81 e düþmüþ.
81-196 yapmýþ,,,þu an 120 lerde,,,,eðer 100-120 lerden falan biriktirme yapýlýrsa sonraki zirve 250 tahminimdir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Maça gelince Fener aslýnda kötü oynamadý,,5 tane net gol pozisyonuna girdi ama atamadý,,Gs kaleci livokoviçin beceriksizliðini iyi deðerlendirdi.
Transfer sezonu öncesinde yazdým,bu kaleci güven vermiyor diye,,,defans da zayýf,,orta saha forvet bence iyi,,defansýn zayýf olmasý,orta saha ve forvetin performansýný da olumsuz etkiliyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
fiyat / hisse ne olur bilmiyorum ancak
fenerbahçe gönüllerde taban yedi.
hem de öyle bi taban ki......
bi daha zor ayaða kalkar.
yazýk oldu. üzüldük.
Derbi maçý sonrasý, doðal olarak oluþan "negatif havanýn", hisse fiyatýna yansýmasý.
Maçýn sonucu þansýzlýkla bu þekilde geliþti.
Burada sürpriz olan þansýzlýðý akýlla bertaraf etme eksikliði oldu.
Aklý ortaya koyamayan hangi irade ise çözüme kavuþturulmalý.
Futbolcularýn sýnýrlý yeteneði ?
Yönetimin bütçe kýsýtlarý ?
Moral, motivasyon saha yönetimi ?
vb.. ne varsa
Tekrar eski havaya girmesi için unýon u yenmesi lazým.,,aksi halde seyircide homurdanmalar,yönetim de neler oluyor paniði baþlar.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri