Hakem hatalarý yüzünden eski TFF baþkanýný yediler,ama deðiþen bir þey yok,fakat enteresandýr yeni baþkana laf söyleyen yok.
Hakem hatalarý yüzünden eski TFF baþkanýný yediler,ama deðiþen bir þey yok,fakat enteresandýr yeni baþkana laf söyleyen yok.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Umrumda bile deðil , yýllarca yazdýk çizdik...
Ali baþkan ve arkadaþlarý yýllardýr yaptýklarý gibi topçu simsarlarýnýn ve hanutçu-komisyoncu takýmýnýn dolduruþuna bimem kaçýncý sefer yalanlarýna mý inandýlar ?
Yeter taraftarý hasta ettiðiniz...
https://www.sozcu.com.tr/fenerbahce-...i-kayip-p91747
bu rakamlarý duyan diye fenerli topçular niye oynasýn ki...
ahlak yerlerde...
saðolasýnýz yöneticiler...
yarýn 100 liranýn altýný görür sabah sonra yataya baðlar. yatýrým tavsiyesi deðildir.
spor hisseleri arasýnda yatýrým yapmaya en uygun hisse olarak feneri görüyorum. neden mi ? 1. gs yükünü aldý herkes þampiyonluk kesin gözüyle bakýyor ve mallanmýþ durumda, 2. beþiktaþ lige iyi baþladý ama balon çabuk söndü biraz mallandýlar diye düþünüyorum, 3. ts sürpriz at ama ümit vermiyor, 4. fener 80 lerden 195 lere geldi genelkurul, morinyo, vs. beklentisi ile ve þimdi neredeyse geldiðini noktaya geri döndü. morinyo ve yönetim hala yerinde duruyor. önemli transferler yapýldý. beklenti çýtasý o kadar yüksek tutuldu ki taraftar bir kaç kötü sonuçta hemen demoralize oluyor. bence toparlayacaklar ve yine tepeye oynayacaklar. fiyatýda destek noktasýna oturdu diye düþünüyorum. benim beklentim en kötü geride kaldý. bundan daha kötü morinyo gider yönetim tekrar erken genel kurul yapar veya yeni bir teknik direktör getirirler. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri