Fener þampiyon fln olamaz.Takým leþ gibi top oynuyor.
Fener þampiyon fln olamaz.Takým leþ gibi top oynuyor.
Beceriksizler,,penaltý atmaktan bile aciz futbolcu takýmý Fener de toplanmýþ,,Morinho da kulübede oturarak keyif yapýyor.
Maçý ilk 15 dk seyrettim,,bu Fener rahat yenilir dedim,sonra kapattým.
Az futbol akademisi kurmuþ,alt yapýdan futbolcu yetiþtirip oynatýyor,adamlarýn yaþ ortalamasý 18,,,,,bizim salako lardan da altyapýdan 1 tane oyuncu yok,,ver yurolarý al 35-40 lýklarý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fener in Avrupada bi halt yiyeceði yok,,lige odaklanmasý lazým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fener in bu hafta maçý sývas ile,normalde yenmesi lazým.Gs samsuna takýlýr mý?
Gs yenerse Fener ikinci olur
Birinci ile ikinci arasýnda pek fark yok,,ikiside Avrupaya gidiyor,,þu andaki Uefa liginde hem Gs,hem Fener var,,önemli olan baþarýlý olmak.
Ali Koç sessiz,,neden konuþmuyorsun denildiðinde zamaný gelince konuþacaðým demiþ.
Ali Koç un yapacaðý 2 þey var.
1-Ya istifa etmek,
2-Ya da devre arasýnda adam gibi seçerek futbolcu takviyesi yapmak.
Þu anda aldýðý 9 futbolcuyu göndermek istiyorlarmýþ.
fenerin avrupadan elenmesi için iyi haber. eðer gs avrupada ilerlerse sakat vermeye devam edecektir. icardi örnek sezonu kapatmýþ. bu fenerin iþine gelir. ben baþkanýn yerinde olsam morinyoyu çaðýrýr avrupayý unut lige göre bir kadro kur derim. lig þampiyonluðu bu taraftarýn ve yatýrýmcýnýn gazýný fazlasý ile alýr. tahminim hisse 200 tl fiyatlara kolayca yol alýr. tersi olurda ligde þampiyonluk hayal olursa yine 100 lira civarlarýnda yatay seyir devam eder. yatýrým tavsiyesi deðildir.
96.40 lara sarkmasý þahane fýrsat verdi,gap ý da kapatmýþ oldu.
Yer Ýmleri