Erol Bilecikten taraftara çaðrý!
Bayraklarýnýzý hazýrlayýn
Fenerbahçe Baþkan Vekili Erol Bilecik katýldýðý programda sarý-lacivertli taraftarlara seslendi. Erol Bilecik, Fenerbahçe taraftarýna da 'Bayraklarýnýzý hazýrlayýn' mesajýný keyifle veriyorum dedi.
Fenerbahçe Baþkan Vekili Erol Bilecik katýldýðý programda gündeme dair açýklamalarda bulundu.
KEYÝFLÝ BÝR SONUCA ULAÞILACAK
Sezon sonunda þampiyonluða gideceklerini söyleyen Erol Bilecik, “Deðerli hocamýz Mourinho bir safra kesesi ameliyatý geçirdi. Geçmiþ olsun. Takýmýn baþýnda, hiçbir þüphe yok. Bütün Yönetim Kurulu olarak da ayný motivasyonla herkes görevinin baþýnda. Aramýzda bir puan farký var ama futbol 3 puanlý bir oyun, nihayetinde bakýldýðý zaman. Yani bu 3 puanlar alýnýr, verilir. Günün sonunda öykünün bu sene çok keyifli bir neticeyle sonuca ulaþacaðýný düþünüyorum. ifadelerini kullandý.
BAYRAKLARINIZI HAZIRLAYIN
Son olarak taraftara seslenen Erol Bilecik þu sözlerle cümlelerini noktaladý:
Fenerbahçe taraftarýna da 'Bayraklarýnýzý hazýrlayýn' mesajýný keyifle veriyorum. Biz dünyanýn en büyük spor kulübü olma sevdasýyla yola çýktýk. 12 branþýmýz var. Futbol tabii ki bu iþi taçlandýran en büyü branþýmýz. Diðer branþlarýmýzda da þampiyonluða oynuyoruz. Muazzam bir yük kaldýrýlýyor.
https://www.tv100.com/erol-bilecikte...n-haber-796569
Baskan Ali'nin adamlarý da onun gibi Alice harikalar diyarýnda...
civ civ çýkacak kuþ çýkacak ördek çýkacak kaz çýkacak....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri