cimbom maçý aldý fenerin hevesi kursaðýnda kaldý, yarýn güzel bir satýþ yer artýk. yatýrým tavsiyesi deðildir.
cimbom maçý aldý fenerin hevesi kursaðýnda kaldý, yarýn güzel bir satýþ yer artýk. yatýrým tavsiyesi deðildir.
fener cimbomu yabancý hakem ve yabancý var ile yenecek diye bekleyenler fener hissesi alýyorlar ama avuçlarýný yalayacaklar. 25 þubat 2025 salý sabahý burada anýra anýra güleceðim bunlarýn hallerine. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu temenninizi anlamak mümkün deðil.
Hissenin düþmesini neden istiyorsunuz ?
Daha düþük fiyattan alma arzusunda iseniz ileride çok daha iyi olacaðýný düþünüyorsunuz, yok öyle deðilse zaten
satmýþ olmalýsýnýz. Sadece biz küçük yatýrýmcýyý koruma gayretiniz varsa niçin sadece bu hisse senedi yatýrýmcýsýna
yardýmcýsýnýz.
Bu temenninizi anlamak mümkün deðil.
yok hissenin düþmesini deðil saçma sapan bir algýnýn peþinden giderek hissenin yükselmesini eleþtiriyorum sadece. +6 puan önde ve ikili averajda üstün olan bir takýma karþý sýrf yabancý orta hakem ve yabancý var geldi diye prim yaptýrýp küçük yatýrýmcýnýn kucaðýna býrakmak isteyen fýrsatçýlarýn algýsýna malzeme olan insanlara hayret ediyorum dedim. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Cinconlular forumu iþgal etmesin, hayde kendi yerinize tabi sizin kaðýda sahip çýkan eden de yok dimi hak vermiyorum deðil sizede hahahahahah
haklýsýn kanarya kardeþ cincon 24 þubatta kanaryaya kitleyince yine burada seninle hoþ sohbet etmek isterim. her sene fazla gaza gelip sonra gazoz oluyorsunuz. kadýköyde bize hiç þans verilmiyorken nasýl 3-1 kitlediysek ramsparkta da son günlerin gazýyla bizi yeneceðinizi sanmanýza þaþýrmamak lazým. ama hüsrana uðradýðýnýzda ortada ne ali koç kalacak ne morinyo. aziz yýldýrým diye salya sümük aðlayacaksýnýz yine ama iþ iþten geçmiþ olacak. hadi hayýrlý traþlar. yatýrým tavsiyesi deðlidir tabi.
1- ikili averajda üstünlük her iki maç tamamlandýktan sonra belli olur.
2- yabancý hakem kararýndan sonra hisseye gelen alým ise piyasanýn adil veya tarafsýz bir yönetimde hangi tarafýn kazanacaðýný iyi bildiðinden dolayý, yani alýmlar boþuna deðil çok mantýklý alýmlar, piyasa bunlarý çok iyi bilir.
3- valla gaza gelen kimse yok buna gerekte yok.. geçen sene 10 kiþiyle yendik, ezdik hatta oyun olarak.. hatýrla..
1- siz biri zabaha kadar da oynasanýz ramsparkta 3-1 yenemezsiniz. bu arada biz büyük ihtimalle savunma aðýrlýklý ve beraberliðe oynayacaðýz bu maçta.
2-býrakýn yabancý hakemi, orta hakem morinyo, yan hakemler acun ve ali koç olsun varda da aziz yýldýrým sizi yine yeneriz.
3- geçen sene biz þampiyonluðu garantilemiþtik ve sizinle taþak geçtik. hani çocuklara aðlayýnca þeker verirler ya o misal.
býrakýn bu hakem ve büyük yapý algýsýný artýk. daha þimdiden fenerin borazanlarý yenilirsek play off oynarýz demeye baþladýlar. bu sene o beþinci yýldýzý gözünüze soka soka takacaðýz ve seneyede ön elemesiz þampiyonlar ligine katýlacaðýz. icardi, yunus, osimenli ( büyük ihtimalle transfer edeceðiz ) kadro ile avrupada destanlar yazacaðýz. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri