ne oldu 5 tane saplayýnca biraz tansiyonun yükselmiþ rengers. öyle ortaya karýþýk konuþunca böyle cevaplar gelir elbet bir tatar ramazandan iþte. daha bunlar iyi günleriniz. daha çok zaplayacaklar ve siz fener hisseninin 35 lere düþeceðini göreceksiniz.. yatýrým tavsiyesi deðildir tabiki cancaðýzým. hadi þimdi hayýrlý traþlar..
Yahu sen nickini falan deðiþtir.Bu ortamda adamlar 2 gün tavan yaptý zaten.Sen 1 kez taban oldu diye hayýrlý olsun diyorsun.Ayrýca burda insanlar para kazanmaya çalýþýyor.Ýnsanlarýn para kaybetmesinden,mutsuz olmasýndan mutlu olan iðrenç bir insan olduðunu bu kadar belli etme.Ali koç belki Fenerbahçe tarihinin en baþarýsýz baþkaný olabilir ama 7 yýlda Fener hissesi tutan þu an evini,arabasýný herþeyini yaptý.Türkiyedeki leþ futbol karýn doyurmaz ama Fener hissesi doyurdu.Sende bir soda iç hazmetmek için...
ben hisseden bahsetmiyorum ki dostum, senin saçma sapan yorumlarýndan bahsediyorum. yok rengerse yeniyorlarmýþ, yok samsunu tokatlýyorlarmýþ, gördük dün 5 sapladýlar 2 sini hakem çýkarttý. haftaya bir daha saplayacaklar ardýndan yorgun ve moralsz takim gelecek samsunda da puan kaybedcek o zaman görürüm o evleri arabalarý alan tayfayý. böyle bir þey yokta atýyorsun desteksiz. tabi herkes en düþükten alýp tavandan satýyor dimi hadi oradan hadi oradan. civciv spor taraftarý seni. o sodayý kapaðý ile birlikte agnadýn sen onu. hadi hayýrlý traþlar. gözüm üzerinde yorum yaptýðýnda desteksiz atarsan tepene binerim. hadi uðurlar ola þimdi. yatýrým batýrým tavsiyesi deðildir.
bir süre beyaz direncin üzerine çýkamayabilir.. alttaki sarý destek, kahve kýrýlýrsa aktif hale gelebilir.. ilk direnç aralýðý olan roza yeþil den dönmesi de normal sayýlabilir..
baðzý düzeltmeler, süslenen kadýn gibidir.. makyaj yaptýkça güzelleþir... bu düzeltme, o düzeltmelerden... malsýz çulsuz süslenmesini bekliyorum.. (olasý düzeltme sert olmamak kaydý ile 2 hafta sürmesi bile haftalýklarý dikkat çekici bir þekilde güzelleþtirebilir...)
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
7 yýlda fener hissesi % kaç prim yaptý bana kaynak göstererek söyle bakalým dostum. ben sana söyleyeyim fener hissesi bundan tam 10 yýl önce yaklaþýk 7 tl civarýndaymýþ. google üzerinden bak görür o kör gözlerin. þimdi kaç 50 tl . 10 yýl önce bir ev araba parasý baðlayan ne kazanmýþ sen hesapla tabi 4 iþlemi biliyorsan ergen olmayan dostum. Senin hesap kitap bilgin yoktur ben sana hesaplayý vereyim hemen. yaklaþýk % 600 . lan bankaya koysan parayý bundan fazla getirirdi. yani adam arabayý satýp buna girmiþse þimdi motorsikletle evine gidiyordur.. bak bu ergen çocuk sana hesap kitap yapmayý öðretecek ama biraz sakin ol. sakin ol bu senede cimbom þampiyon. yol yakýnken haber vereyim. hadi hayýrlý traþlar. yatýrým tavsiyesi deðildir.
ha bu arada asriel israil mi ? anlayalým da ona göre davranalým bundan sonra.
Yer Ýmleri