tabandan 1 miktar geldi,,daha da düþerse yine alýrým,,hayýrlýsý bakalým.
tabandan 1 miktar geldi,,daha da düþerse yine alýrým,,hayýrlýsý bakalým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
47.90 a kadar tepki verdi![]()
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
en kötüyü bence en son taþ çatlasa 42-40 a kadar fiyatlar.
þampiyonluk tamamen gitse bile 40 civarýna park eder. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bence de öyle olur,,,46.50-40 arasý biriktirme yeri bana göre.
yarýn yine ufak ufak yukarý dönmeye baþlar. neredeyse olacak en kötü sonucu bugün fiyatladý büyük ölçüde. þampiyonluða gitti gözüyle bakýldýðý ortamda buralara kadar düþebiliyor hisse. sürpriz bir sonuç ile tekrar potaya girebilirse gs hissesine göre yukarýya doðru kolayca tepki verecektir. Çünkü sürpriz at gs deðil fb. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ali Koç ve arkadaþlarý taraftara DURMAK YOK ÝÞKENCEYE devam kararý vermiþler...
Adým HIDIR elimden gelen budur pozu
Fenerbahçe'de Jose Mourinho için karar verildi
Þampiyonluk yarýþýnda lider Galatasaray'ýn gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun durumu masaya yatýrýldý. Sarý lacivertli yönetim Portekizli hocanýn geleceði ile ilgili ortak karara vardý.
Fenerbahçe’de Samsunspor beraberliði sonrasý eleþtirilerin odaðýna yerleþen Jose Mourinho’nun geleceðiyle ilgili karar verildi. Sarý-lacivertli yönetim, tecrübeli teknik adamla yola devam etme kararý aldý.
ALÝ KOÇ VE YÖNETÝMÝN ORTAK GÖRÜÞÜ
Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç ve yönetim kurulunun büyük çoðunluðu, Jose Mourinho’nun takýmýn baþýnda kalmasý gerektiði konusunda hemfikir. Yönetim, Mourinho’nun Süper Lig’i ve takýmý daha iyi tanýdýðýný ve gelecek sezon çok daha güçlü bir kadro oluþturularak baþarýya ulaþýlabileceðini düþünüyor.
Sözleþme uzatma planý þimdilik gündemde deðil, ancak yönetim yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurarak Mourinho’nun elini güçlendirmeyi hedefliyor. Yönetim, Portekizli teknik adamýn sistemini daha iyi oturtabilmesi için destek verilmesi gerektiðini savunuyor.
MOURINHO'NUN PERFORMANSI VE YOL HARÝTASI
Jose Mourinho, þu ana kadar Fenerbahçe’nin baþýnda çýktýðý 45 maçta 2.11 puan ortalamasý yakaladý. Sarý lacivertli kurmaylar bu performansýn gelecek sezon daha iyi bir noktaya çekilebileceðine inanýyor.
Gelecek sezon için transfer çalýþmalarýnýn þimdiden baþladýðý belirtilirken, Mourinho'nun da takýma yapýlacak takviyeler konusunda detaylý bir rapor hazýrladýðý öðrenildi.
Bu kararla birlikte Fenerbahçe, teknik ekipte bir deðiþikliðe gitmeden Mourinho yönetiminde þampiyonluk hedefini sürdürecek. Sarý-lacivertli camiada, bu kararýn nasýl karþýlanacaðý ise merak konusu.
https://www.sozcu.com.tr/fenerbahce-...erildi-p151945
bence bu adamýn zerre umurunda deðil fenerbahçe. adamýn yüz ifadesine bakýn, hayatta her þeye doymuþ hiç bir motivasyonu yok. ismail kartalýn geçen sene yakaladýðý baþarýnýn bile gerisinde kalacak fener sezon sonu. ali koç döneminde teknik direktörlerin hiç biri dikiþ tutturamadý. bir sürü futbolcu transfer edildi. seneye yine kadro güçlendirilecekmiþ. niye bu sene güçlendirmediniz diye sorarlar adama. seneyede kayýp sezonlara bir yenisi eklenir.
Yer Ýmleri