Son düzenleme : olimpik forum; 23-05-2025 saat: 13:00.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Protestolarýn ardýndan... En Nesyri'den Fenerbahçe kararý!
Fenerbahçe formasý giyen En-Nesyri'nin Eyüpspor maçýnda protesto edilmesinin ardýndan ayrýlmak istediði ve Faslý futbolcuya 25 milyon Euro'luk teklif geldiði iddia edildi.
Teklif gerçekten doðru ise hemen gönderin.
Bir de ben ne yaptým ki beni protesto ediyorsunuz diyor.,,,,kazmalarýn Fener de iþi olmaz.
Yönetim de yeni transfer ararken kýlý kýrk yarmalý,,para kolay kazanýlmýyor.
Ha,,Ali Koç cebinden karþýlar o ayrý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ali Koç un kiþisel serveti 900 milyon yuro,,45 tl den 40.5 milyar eder.
Harca kardeþim cebinden 5 milyar,,al en iyi adamlarý,Feneri bi þampiyon yap,,,,kimsede sana laf söyleyemez.
7 yýlda bir kerecik de olsa Feneri þampiyon yaptýn da millet sana laf mý söyledi,,,,eleþtirilerde herkes haklý.
Bedelli gelecek dediðimde tarih verdim Kardes 3-4 hafta diye bu iþ Aðustos Eylül kalmaz dedim.
Transfer öncesi bilerek yukarý sürdüler....
Sen borsadan o kadar anlýyorsun ki nedeniyle %99.99 bedelli gekecek dediðimde fýþkýran bilgilerinle onu bile tahmin edemedim çok bilmiþ 😀😀
%99.99 aðýr kapak olduki sana direk bilmiyor bu iþine geçtin
Ya yatýrýmcýdan özür dileyerek "hakkýnýzý helal edin" de,,,ya da %45 primi ihtiyaç sahibine daðýt.
Kul hakký bu,þaka deðil,,,,kurtuluþu yok.
Ha,,,inanmam diyorsan o baþka,,
Ben dostça uyarayým dedim,yoksa beni ilgilendiren birþey yok.
Ali koc baskanlýk secimini eylul yerine haziranda yapmalý.hem fb hemde diðer takýmlarýn akýbeti için bir an önce sonuclanmalýdýr.
Ali koc baskan olacaksa gs osimheni kredi çekip alacak , her kosulda seneye yine sampiyon olacagý için taksitleri rahatlýkla öder...Ama Aziz yýldýrým olursa o zaman fenerin sansý olur ve sampiyon olabilir.Bu da rakiplerinin planýný bozar.
Sonuc Aly Koch baskan , gs sampiyon forever....
Aziz yýldýrým baskan , efsane starts....
Yer Ýmleri