Orduluyum.
maç 3-1 olduktan sonra bile ben hala nedense tedirgin oluyorum bu takýmýn performansýndan. kale güven vermiyor özellikle. bence belirleyici olan benfica maçý olacak. o maçý alýrsa bu sene kimse fenerin önünde duramaz. kerem olayý bile mu maçtan sonra çözülecek gibi. bu arada gs sýkýntýlý günler yaþýyor. barýþ alper giderse gs büyük güç kaybeder ve takýmda da bir domino etkisi yaratabilir. bakalým okan ve yönetim nasýl bir yol haritasý izleyecek. þampiyonlar ligine çabuk havlu atýp ligde de çuvallarsa gs nin durumunu düþünemiyorm. yatýrým tavsiyesi deðildir.
benfica macýný zannetmiyorum fener iyi sonuc alamýyacak gibi duruyor eksikler çok birde ilk maç burada oldu fener 2 ci yarý açýlýyor ama bakalým benfica buna musade edecekmý býrde kendý sahasýnda... merakla bekliyorum maçý..
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Cl yeni format çok zor.
Bize aðýr gelir hem lig Cl .
O yüzden UEFA daha iyi.
GS gelince haksýz rekabet osimen var icardi var
Torereia ligiin en iyi 6si.
Bizde iyi bir sað kanat ve ortasaha dikine giden adam eksilten yaratýcý orta saha gelirse denge saðlanýr.
Bisosuma gibi adamý almadýlar onu da GS alýrsa gecnis olsun bize
bende harranlýyým![]()
Yer Ýmleri