G.menkullerde geliþme yok,olsa bile kýsa sürede bitmez,,bankalar birliðinden çýkýlacaksa,tek kurtuluþ yolu bedelli.
Ya da yüksek sponsorluklar.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Mevcut þartlarda sportif a.þ lerin giydiði dar gömlek ve amatör yönetim anlayýþýyla buraya kadar. Limite geldi sektör. Ayrýca sürekli zarar yazan ve zarar yazmaya devam edecek olan borç bataðýndaki Kulüplerin (sportif a.þ lerin ana ortaðý olan dernekler) sportifleri ana finansman kaynaðý olarak kullanmasýna fýrsat veriyor mevcut durum. Ýliþkili taraflar arasýndaki finansal iþlemlere derhal son vermek lazým.
Sportif a.þ lerin yönetimlerinde vizyon var ise Abramoviç gibilerine blok hisse satýþý yapýlmalý ve onlara yönetimde söz hakký tanýnmalý. Tüzükte ana ortak olan kulübün hissesi ile ilgili %50 nin altýna düþmeme þartý varsa bu deðiþtirilmeli. Artýk sýnýf atlama zamaný geldi. Bunun için de kurumsal yönden yeniden yapýlanmaya ihtiyaç var. Kulübün dar vizyonundan ve yönetimdeki hakimiyetinden kurtulma zamaný çoktan geldi. Eðer bunlar yapýlýrsa sportif baþarý ile ticari baþarý kol kola gider, borç bataðýndaki derneklerin sportif a.þ ler üzerindeki vizyonsuz hakimiyeti sona erer.
(Þahsi görüþlerimdir)
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Eðer sözleþmede böyle bir madde var ise burada sportif a.þ adýna büyük taviz verilmiþ, büyük hata yapýlmýþ demektir. Þirketin sermaye ihtiyaçlarýný %4.8 lik hisseye sahip azýnlýk ortak mý belirleyecek? Böyle bir maddeye býrakýn Ali Koçu, ilkokul mezunu mahalle bakkalý bile izin vermez.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Real Madrid ile 73 maça çýkan Arda Güler, sezon sonuna kadar 2 maçta forma giymesi halinde Fenerbahçe'nin kasasýna 2.000.000€ bonus girecek.
KEREM 900 BÝN EURO KAZANDIRDI
UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyetlere 450 bin Euro prim veriyor. Fenerbahçe'yi Nice ve Stuttgart karþýlaþmalarýnda golleriyle zafere taþýyan Kerem Aktürkoðlu takýmýna 900 bin Euro yani yaklaþýk 44 milyon TL kazandýrdý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fenerbahçe'de olaðanüstü genel kurul yarýn gerçekleþtirilecek
Fenerbahçe Kulübünde olaðanüstü genel kurul yarýn yapýlacak.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleþtirilecek genel kurul, saat 10.30'da baþlayacak.
Olaðanüstü genel kurulda oylanacak maddeler þöyle:
- Kulübün amacý doðrultusunda kullanýlmak üzere kamu kurum ve kuruluþlarýndan ve/veya üçüncü kiþilerden taþýnmaz edinilmesi (kiralama, satýn alma, tahsis, intifa ve irtifak hakký) hususunda yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verilmesi
- Kulübün amacý ve menfaatleri doðrultusunda Ýstanbul ili Ataþehir ilçesi Kayýþdaðý mahallesi 1845 ada 18 parsel numaralý taþýnmaz ile Ýstanbul ili Ataþehir ilçesi Küçükbakkalköy mahallesi 3343 ada 12 parsel numaralý taþýnmaza iliþkin Emlak Konut GYO A.Þ. ile yapýlan/yapýlacak gelir paylaþýmý, taahhüt ve benzeri usullere dayalý satýþ dahil olmak üzere her türlü iþlemin yapýlmasý hususunda yönetim kurulunun görev süresinin sonuna kadar yetki verilmesi
- Kulübün mülkiyetinde bulunan veya kullanma hakkýna sahip olduðu taþýnmazlarýn üçüncü kiþilere kýsa veya uzun süreli kiraya verilmesi, irtifak ve intifa hakký tesisi, tahsisi, bu taþýnmazlarla ilgili iþletme ve ortaklýk sözleþmesi yapýlmasý, bu taþýnmaz mallarýn üzerinde ayni veya þahsi haklar ve yükümlülüklerin tesisi ve ilgili mevzuatýn izin verdiði diðer konularda yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verilmesi
- Kulübün mülkiyetinde bulunan veya kullanma hakkýna sahip olduðu taþýnmazlarýn üzerinde yatýrým ve tesisler, plan, proje, tadilat dahil olmak üzere her türlü iþlemin yapýlmasý/yaptýrýlmasý hususunda yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verilmesi
- Yurt içi ve yurt dýþýnda ticari iþletme, þirket, kooperatif, dernek, vakýflar kurmak veya kurulmuþ ticari iþletme, þirket, kooperatif, dernek, vakýflara katýlmak ve bunlardan ayrýlmak, pay almak ve devretmek, kulübün kurduðu veya ortaðý olduðu þirketlere ait hisselerin, yasalarýn öngördüðü þekil ve þartlar dahilinde halka arz veya diðer bir surette deðerlendirilmesi, gerektiðinde sermaye artýþýna gidilmesi, hisselerinin devri ve/veya geri alýnmasý, þirketlerin türünün deðiþtirilmesi, tasfiyesi gibi konularda yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar yetki verilmesi.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Kongrede Murat Salar mý var dývay be ilginç. Ya arkadaþ bunu burada ben mi yazayým.Hisse satýlmýþ satýlan kim belli deðil. Sonuç Ali Koçun Klüpten alacaðý azalmýþ gelen para ile sonuç yaw o alýmý Citibank üzerinden satýn alan aþikar anlayana.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri