Ekonomik durum ortada,
-Finansal kriz zamanýnda bile faizleri düþük tutmaya çalýþtýklarýna göre en önemli dayanak bolluk algýsýydý.
-ABD kaynaklý, kaðýt para bolluðu ve sýfýr faize dayalý koþullar bunu fazlasýyla destekledi.
-Krediye dayalý bolluk algýsý ortadan kalkmýþken toplumun tamamýnýn uzlaþtýðý güçlü bir ortak nokta oluþtu, kötü yönetim...
-Temel politikasý toplumu ayrýþtýrarak, ihtiyacý kadar desteði verecek bir kitle yaratmak olan siyaset futbola el attý, eski defterleri açmaya kadar giden süreç baþladý. Böylece bol bol kavga edecek materyal çýkýyor ortaya.
-Kimin haklý yada haksýz olduðunun önemi yok zira ana hedef sportif geliþme deðil. Siyasetin bulaþtýðý futbolda haksýzlýða uðradýðýný düþünenler kavga etmek yerine alternatif yollar arayarak daha da güçlenebilir.
Mesajý görmemiþim kusurabakma bugün fark ettim. Fikrim lig baþlamadan öncede buydu hala ayný bir Beþiktaþlý olarak.
Daha önce yazdým silmiþim galiba ben 1 kiþi daha var onunda en azýndan bir göz altýsýný bekliyorum.... hemde bu kiþiyi hem futbolda þike ile ilgili hem de borsa ile ilgili bekliyorum....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Pazartesi bölünmüþ olacak bekleyenleri için.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Köprüden önce son çýkýþ pazartesi bölünerek acacak dikat dikkat
Finer kuþtu þimdi bölündü hep kuþ,civ,civ oldu,dötü sýkýþan bedelli yapýyor,gelin aþaðýda bjk,ts,gs var hep sürünüyor bölündükten sonra,kimi 1 tl kimi 1 tl üstünde kmide 1.60en son verilere göre finerde fiat E 3.33-r 5.27
6 altýndan alýrým demiþtim 3.5 aldým,r olanýda 5.35.
![]()
Acaba buda 2 altýna inermi,buna normal yatýrýmcý gelmez,adam takým,klüp tutuyor elinde hisse yok,gelip topiklerde laf ebeliði yapýyorlar,þimdi ky hisse alýcak onlarda kazanacak zatem kimsede parada yok![]()
altta 3.21 ve 3.05 destekleri var.. 2.96 altý üzer.. çay kaþýðýnýn ucu ile aldým.. adam olacak çocuk 3.53 ve 3.73.. amacým, sadece teknik olarak izlemek.. kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri