"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sportifler tılısımı buldular,paranın kaynağını öğrendiler,bunlara artık karada ölüm yok,nasıl olsa spk imzalıyor,sadece karar almaları yeterli.
Açtım filim izliyor bu takımı izlemektense onlar ürkerek oynuyor biz saç baş yolluyoruz adam beş kişinin içinden topa vurup gol yapıyor bizimkiler konu mankeni gibi yanında koşu yapıyor ekürisi sanki böyle futbol mu olur üç tane pası yapamıyorlarileride pas alıp veremiyorlar adamların ayağına top gelince tarla sürer gibi soluğu kale önünde buluyorlar kendini
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
yahu adamlara lige odaklanın yeter ne avrupası demişler, Türkiye kupasından da elenecekler ve tüm güçleri ile şampiyonluğa oynayacaklar. zaten başka bir şanslarıda kalmıyor. yoksa trabzona karşı deli gibi koşan, oynayan takım bunlara burada yata yata maç verir mi hiç ?
Üç yiyince adamlar kovalamayınca biraz dengelenmiş yani adamlara 5 gol lazım olsa onuda atarlardı bu şerifi ye 4 milyon kiralama bedeli de iyi Bi kazık olmuş adam gibi futbolcu bulamıyorlar
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri