puan farký eþitlensin veya kafaya kafaya gelsin o zaman direnç falan kalmaz dostum. yatýrým tavsiyesi deðildir.
puan farký eþitlensin veya kafaya kafaya gelsin o zaman direnç falan kalmaz dostum. yatýrým tavsiyesi deðildir.
fener yine havlu attý. transfer dönemine kadar yön aþaðý ve yatay. mayýsta hem yönetim deðiþir hem yine bol bol transfer yaparlar. yine her sene olduðu gibi bu sene o sene þarkýlarý söylenir aðustos ayýnda. sonra ne olur muamma. özetle bu sene defter kapandý. gs o kadar rahatladý ki þimdi hem avrupada göðsünü gere gere oynayacak hem ligde hem kupada mis gibi hiç stres olmadan oynayacak. 4 puan fark kapanmaz hatta büyür. ts bile feneri geçebilir yüksek ihtimalle. yatýrým tavsiyesi deðildir.
2-0 maçtan 2-2 yaptý paçayý yýrttý,hep belirli futbolculara sahip onlarda malum...
Fener,yine Ali Koç fabrika ayarlarýna geri döndü.,,hep ümit ümit,sonuç fiyasko.
Kasýmpaþa beraberliðinden sonra bu kötü oyunla ikinciliði bile haketmiyor.
Takým iyi çalýþtýrýlmýyor ki,sakatlýklar çoðaldý.
Disiplin bozulmuþ ki oyundan çýkan isyan etmeye baþlamýþ.
Tedesco da her maçta takýmý bozarak,kötü oyuna neden oluyor.
Takým, 3-4 oyuncu dýþýnda gerisi çöp.
u...n býktým artýk ayný dejavularý yaþamaktan....
sürekli ayný yalanlarý dinlemekten....
sahi bu borçlarý kime kakalayacaklar.....
Mehmet Þimþek dünyanýn en iyi Hazine ve Maliye Bakaný adayý...
Bir Mardinli Arkadaþýn Dediði Gibi: VEREK ,ÞANSE KAHPEYE
S.Saran,,son dönemde alýnan baþarýsýz sonuçlardan sonra,Tedesco nun kulaðýný çekecekmiþ.
Sen adam gibi bir santrafor alma,þimdi hesap sor.
Forvet hattý bas bas baðýrýyordu,görünen köy kýlavuz istemez diyorduk.
Orta sahaya onlarca adam al,defansa,forvete oyuncu alma,,akýl tutulmasý gibi bir þey.
Yüzmek baþka futbol baþka,,ayrý ayrý branþlar.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
þiir gibi oynadýlar bugün. kasýmpaþa ve antalya maçlarý bunlardan farklý olmamalýydý. anadolu takýmlarý ilk 5-10 dakika direnç gösterebiliyorlar ve sonra yelkenleri indiriyorlar. fener stres yapmayýnca ne güzel top oynuyor. antep kasýmpaþa ve antalyadan daha güçlü bir takým aslýnda. bence fener bu maçla moral depoladý. haftasonu gs bjk ye puan kaybedecek ve fener samsunu ayný bugünkü gibi ezip geçecek. puan farký yine ya 1 ya 2 ye inecek. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri