Bizim Evler 7 balkonundan kanal istanbulu seyredebilir
Ihlgm sermayesi yüksek stok Gayrýmenkul leri yapýlacak projesi inþaatlarý arsalarý, ruhsatlý altin bakýr gumus yerleri var. Þirket durumu iyi.gözüküyor 27 milyon kar açýkladý. kasaya bedelliden para giriþi oldu. Ihlgm bu fiatta olmasý çok þasirtici gerçek deðerine gelmesini bekliyorum. Bu hissenin hisse deðeri 6 tl olmasý gerekiyor. Yükselirse Þükür ederim yükselmesine sabýr ederim
Bu ortamda düþmeye uðraþýyor bütün gyo þirketleri yükseliþte bu soyguncular soyguna devam ediyor bedelliye girmeden satýp gitmek varmýþ tuzaða düþtük allah sabýr versin hissede olanlara.
eski sayfada verdiðim grafik bu hale gelmiþ..
çok önemli bir dirençde..
eðer kýrarda üzerinde kalýrsa buradakiler için mutlu günler baþlar
buralarda oyalanmasý normal çünki önemli bir dirence gelmiþ..
adetten olsa gerekki dirence gelip oradan geri gelmesi ve oradan kalkýp gitmesi gerekiyor
tabi ekstra bir haber gelmezse..
buralar kýrýldýmý ilk hamlede 0.97 sonra 1.10 görülecek
küçük çanaklar tamamlanacaktýr..
sonrasýna kýsmet olursa sonra bakarýz..
tabi bunlar bence yorumlardýr..
al-tut-sat tavsiyesi asla deðildir..
Yine girdik ihlaslara, sýg hisselerde ( seviyeyi iyi yakalarsan) kazaniyordum ama burada alip vermen de zor. Bu okuz o kadar mal yigmis ki kendi satislari mi yoksa ky nin mi bilemiyoruz. Endeks kaca gelmis bu nerede? Endeks geri basarsa bu ne yapacak acaba? Biraz nakiti bekletiyorum asagiya. Hayirlisi ytd
https://www.finnet2000.com/f2000plus...ata/Diptekiler
Rezillige bak! Diplerde ama gozu hala asagida ya da milletten toplamadan gitmem dercesine ytd
mamoste85;bilgilendirme amaçlý yazýyorum.Verdiðiniz linkteki "diptekiler tablosu" sýralamasý çok saðlýklý deðil.Þöyle ki;orada verilen yüzdelik oranlar deðil kademeler.Bu kademeler,kuruþlu hisselerde oransal olarak çok farklý oluyor.Yani ihlgm için 0.86/0.66 yaparsanýz %30'a denk geliyor ki aslýnda dibine o kadar da yakýn olmadýðýný gösteriyor.Halbuki o tabloda dibine %6-9 olan hisseler var.
Fakat HÝSSENÝN ÇOK UCUZ OLDUÐU VE HAKETMEDÝÐÝ BÝR FÝYATTA OLDUÐUNDA hemfikiriz
Kalýn saðlýcakla...
Yer Ýmleri