þuan dünyada corona virüsü tüm piyasalarda manipilasyona dönüþtü artýk
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
"Þirketimiz, sahip olduðu Ýhlas Gayrimenkul Proje Geliþtirme ve Ticaret A.Þ. paylarýndan 800.000 adedini pay baþýna 1,25 TL ile 03.03.2020 tarihinde baðlý ortaklýklarýmýzdan Ýhlas Pazarlama A.Þ.'ye satmýþtýr. Bu iþlemle birlikte Ýhlas Gayrimenkul Proje Geliþtirme ve Ticaret A.Þ. sermayesindeki payýmýz 03.03.2020 tarihi itibariyle %20,66'dýr."
Dediðiniz gibi alýþ deðil satýþ var. kendi iþtirakine yani kendi kendine satmýþ
BÝST ve Avrupa borsalarýnýn aksine Amerikan borsalarý %5 civarýnda yükseliþ gerçekleþtirdi bugün. BÝST'in buna parelel olarak yarýn yukarý yönlü sert bir tepki vermesini bekliyorum. ABD borsalarý ile BÝST'in ne alakasý var diyenler son bir aylýk grafikleri karþýlaþtýrabilirler.
Bazen düþüþlerde ya da yükseliþlerde direnç geliþtirse de son zamanlarda ihlgm'nin endekse hassasiyetinin genelde yüksek olduðunu gözlemliyorum. Bu yüzden Yarýn ihlgm ile ilgili öngörüm endeksin üzerinde pozitif olacaðý yönünde. Umarým tahminimle temennim ayný olur.
Ve son söz: Tahminlerinde isabet ettiði gibi feci bir þekilde çuvalladýðý da vaki olan birinin düþünceleridir. Yani kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : Karaþýn; 11-03-2020 saat: 00:38.
ulan mucait ne yapiyon acaba bu kadar parayi
memlekette dolandirmadik bir allahin kulunu birakmadin 🤣🤣
Çok uzatmak istemiyorum ama "Ýhlas holding bile 1.25 den 800 bin lot satin aldi" cümlesi size ait(okuyunca ihlas holding piyasadan 800 bin lot ihlgm hissesi almýþ þeklinde anlaþýlr) KAP haberi ne diyor? ihlas holding elindeki ihlgm hisselerinden 800.000 tanesini ihlas pazarlamaya satmýþ. Yani almamýþ satmýþ. Kime satmýþ? Ýhlas pazarlamaya.
"Ýhlas holding in ihlgm iþtiraki olmadýðýný bilmeyen mi var" cümlesinde geçen iþtirak KAP haberinde Ýhlas pazarlama için kullanýlmýþ.
Haydi bunlarý geçelim. Ýhlas Holdingin elindeki lotlardan 800 bin tanesini çoðunluk hisselerini elinde bulundurduðu bir iþtirakine belli bir fiyattan satmasýnýn ne önemi var. Bu fiyat önemliyse. 200 milyon lotunu 75 kuruþ ortalamayla sattý. 200 milyon lot nere 800 bin lot nere. Yani 1,25'in dip olduðunu söyleyemeyiz. 1,25 son iki ayýn ortalamasýna yakýn bir bir nokta olsa gerek. Önemliyse bunun için önemli
Yer Ýmleri