Originally Posted by myfinans Bloombergte Ik kte Yabanc %5 BST'i yerli gtryor.TL mevduat bitiyor, kaan borsaya geliyor BST 100 harici hisseler ykseliyor. Bu ralliye katlamayan yneticileri patron iten atar dedi. Yakn zaman da hatta yarn br gn dzeltme bekleniyor denildi. Originally Posted by drselcuk Ik okteyi dinleyen donsuz kalir ne diyorsa tersi.. Dedim demi myfinans ustad Alerjisi var selcukun o adama😀
Originally Posted by Webster Boyle ozur olmaz valla 1 haftalik isgormezlik raporu borclusun ustadim. Aklimi aldin. 1 hafta duzelmez bu akil Ama sizin tecrbenize yakmad bu heyecan. Bu saatte TCD olurmu yahu.
Originally Posted by Webster Pangaci selam vermez oldun...bankaci degilmisiniz hepiniz aynisiniz...🤔🤔🤔 Bir taneside farkl olmaz m hi Mesleksel bir durum demekki
Originally Posted by myfinans Dolar 2020 sonu 6,70 BST eder deeri 170 dedi. Dur bakalm ne olacak? webster kabul etmez dolar o fiyatta
Originally Posted by myfinans Ama sizin tecrbenize yakmad bu heyecan. Bu saatte TCD olurmu yahu. Ne heyecani ustadim 1 haftalik rapor kapmaya calisiyorum😀
Originally Posted by admustafa Bir taneside farkl olmaz m hi Mesleksel bir durum demekki Sadicim canini yerim 👍👍👍
Faizin yuzde 30 olacan dnen arkadaslar nerde? Yemegi unutmadim
Originally Posted by paravarhuzurvar webster kabul etmez dolar o fiyatta Ama 2020 sonu demis ustadim Ben suan 5.70 diyorum 2020 sonunu bilemem Atasozu ne der? Sonunu dusunen kahraman olamaz...😀
Forum Rules
Yer mleri