Kafede konuşulsun
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafede konuşulsun
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd 1,572%
sürekli piyasa takip etmemenin faydaları. şayet akşam takipte olsaydım yarın kırmızı açar deyip gereksiz yere kafamı meşkul ederdim. sonuçta bu işin içinde olduğumuza göre illa ki takip şart ama bence mesafeyi iyi ayarlayıp biraz daha rahat olmaya çalışmamız lazım üstadım, bol kazançlar
Çok fazla yazışma yok bence. Polemik hariç tek bir yer su an için yeterli diyorum. Arada goygoy iyidir.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konuşmaların büyük çoğunluğu hep fonlarla ilgili.polemikler dışında gayet iyi gidiyor.ayrı başlığa gerek yok bence de
bu mevzudan benim de şimdi haberim oldu. akşam açıkçası bakmamıştım. acizane fikrim ise, hisse fon taşıdığımızdan fonların yanı sıra endeks gidişatıyla alâkalı olmak üzere borsa ile ilgili yazışmaların buradan yapılmasından yana. yalnız bu noktada aşırılığa kaçılmasa, gereksiz tartışmalar vs. olmasa daha güzel olur. bir de fon yatırımcısı olduğumuz halde hisse formlarını aratmayacak şekilde heyecan ve adrenalin oluyor ve bu durum, bazen yanlış kararlar vermemize yol açabiliyor. özellikle de misafir kullanıcılar bu hataları yapabilir. her ne kadar burada yazılanlar kişisel görüşler olsa da fazla heyecan ve panik olunduğunda zincirleme etkileşimler olabileceğinden daha soğuk kanlı olmakta fayda var gibi geliyor bana.
Yer İmleri