Originally Posted by myfinans Gene ABD yaptrm haberleri gelmeye balad.Bu defa ran'a. Ben abd oyun kuruyor demistim demi bosuna altin almamisim
Originally Posted by myfinans Gene ABD yaptrm haberleri gelmeye balad.Bu defa ran'a. rana zaten yaptrm uyguluyor yeni bir durum deil ki stadm
Originally Posted by admustafa ACC'yi dn gncelledim yeni dalm raporuna gre sanrm eski dalm var stadm sizde. sterseniz gncel halini kopyalayn. Birde tablomuz saat 18:40'da kapan deerlerini alyor Sadicim tcd arti 1 yaparmi dersin
Originally Posted by admustafa rana zaten yaptrm uyguluyor yeni bir durum deil ki stadm Yok sadicim abd demiski iran saldiracak elimizde istihbarat var Bunu bahane edip...
Originally Posted by Webster Sadicim tcd arti 1 yaparmi dersin Art 1 zor gzkyor stadm. Yaparsa iyi olur aslnda dn alamadklarmn kr gelecek nasl olsa
Originally Posted by admustafa Art 1 zor gzkyor stadm. Yaparsa iyi olur aslnda dn alamadklarmn kr gelecek nasl olsa +1 byk spriz olur Sent from my iPhone using Tapatalk
Borsa hacim dn 20 milyar bugn 15 milyar. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 +1 byk spriz olur Sent from my iPhone using Tapatalk Bende beklemiyorum +1 ama sprizde yapabilen bir fon TCD
Forum Rules
Yer mleri