Normalden ok iyi kar ediyor dlerdede daha az kaybettiriyordu. lk defa bugn sabtt. Hesaplamay saat katan itibaren kapatyorlar 18 diye hesaplyordum. Pazartesi umarm telafi eder.
Mustafa merhaba i bankas ile alyorum. ki fon al iin talimat vermitim. stelik fon karl paralar da ayr ayr repoya koymulard. Yaptm ilemler de iki ayr talimat da grnyor. Fakat arkadalar gidip btn para ile bir fonu almlar dierini tabi ki almamlar. Bu tr hatalar ile hi karlatnz m?
Ben karlatm. Paray geri iade ediyorlar. Bu yzden fon alnm m kontrol etmeniz alnmamsa botaki paray ppf'ye gmp gn kurtarmanz gerekiyor.
bankasnn repo oranlar da ar komik. Ppf alsalar daha iyi ama almyorlar maalesef.
Mustafa merhaba i bankas ile alyorum. ki fon al iin talimat vermitim. stelik fon karl paralar da ayr ayr repoya koymulard. Yaptm ilemler de iki ayr talimat da grnyor. Fakat arkadalar gidip btn para ile bir fonu almlar dierini tabi ki almamlar. Bu tr hatalar ile hi karlatnz m?
stadm ben Yatrm kullanyorum fon ilemlerimde. Sorun yaamadm diyemem ama yaadm btn problemlerde zld. Banka ksmnda bu tr problemlerde muhatap bulmak biraz daha zor.
Ben karlatm. Paray geri iade ediyorlar. Bu yzden fon alnm m kontrol etmeniz alnmamsa botaki paray ppf'ye gmp gn kurtarmanz gerekiyor.
bankasnn repo oranlar da ar komik. Ppf alsalar daha iyi ama almyorlar maalesef.
Teekkr ederim. iki fon iin yatrlan tm para ile sadece tek bir fon almlar. Dierini doal olarak almamlar. u anda yaplacak bir ey yok gibi grnyor.
Yer mleri