Þuna eminim gmstr 1 yýl sonra çoðu xu100 hisselerinden daha fazla prim yapacaktýr ytd..
Þuna eminim gmstr 1 yýl sonra çoðu xu100 hisselerinden daha fazla prim yapacaktýr ytd..
Ons gümüþ 32,59 þuan vermiyorlar altýna bu iyi durum..altýn gümüþ rasyosu 84 dolar teknikçilerin kýsada 75 dolar düþüþ beklentisi orta uzunda 45 dolara düþüþ beklentileri var tabi zamaný ve vadesi bilinmez.Gümüþ ons 50 dolar tarihi zirvesi eskiden altýn ons 2000 dolarda olduðu gibi ytd.
Temel analiz yapanlar gümüþ için elektrikli otomobil ve araçlarýný uzun vade 10 yýl sonrasý için örnek gösteriyorlar son derece mantýklýlar gümüþ kullanýmý elektrikli araçlarda yüksek ytd.Bunlar çok detaylý konular her gün gümüþ fiyatýna bakan birisi o günleri göremez bu gruba bende dahilim o da ayrý konu ytd.
Ons gümüþ 32,63 vermiyorlar aþaðýya devamlý fiyata bakmak büyük hatalar yaptýrýr.neyse tahminim 32 altýna düþüþ yaþamayacak kýsada ytd..
Gümüþ ons tarihi zirvesi 50 dolar ne zaman yükseliþ yaþar bilinmez altýn ons göre geride kalmýþ gümüþ.
Abd baþkaný cumhuriyetçi partiden Donald Trump seçildi dün deðerli metallerin düþüþ yaþamasýnýn alakasý yok abd seçimiyle neyse gümüþ de temel analiz yapanlarýn bazýlarý donald trump çin gümüþüne ambargo getireceðini söylüyorlar yahu amerika önce kendi borcunu bitirsin bitirme ihtimali çok zor altýn ons ve gümüþ ons ilerleyen yýllarda altýn çaðlarýný yaþayacaklar.Abd artýk kurtulamaz enflasyon belasýndan dünkü yazýmda yanýlmýþým ons gümüþ 32 dolarýn altýna düþüþ yaþadý þuan 31,67 neyse saðlýk olsun ytd..
Bitcoin Trump dan dolayý yükseliþ yaþýyor þaka gibi.Deðerli metaller gümüþ ve altýn düþüþ yaþamaya devam ediyor Trump baþkanlýk koltuðuna oturduðunda israil yada rusya savaþý bitecek mi?yahu savaþlarý boþ ver bu bitcoin nedir yahu ne olduðu belli olmayan varlýk bile deðil.Neyse ben altýn gümüþ rasyosuna bakýyorum düþüþ yaþamasý ons gümüþün lehine durumdur ytd.
Donald Trump seçimi kazanmasýyla iyi düþüþ yaþamýþtý ons gümüþ.Rusya iþi bozdu deðerli metallerde..donald trump savaþý bitiririm diye seçimi kazandý 20 ocakta baþkanlýk koltuðuna oturacak 2 ay uzun zaman sayýlýr.Rusya istediði ülkenin baþkentini vurabilecek füzelere sahip durumda..
Rusya blöf de yapabilir 2,5 yýldan bugüne ukrayna savaþý devam ediyor..Rusya istese ukrayna baþkenti Kiev füze atardý lakin atmadý füze yerle bir etmedi.Benim tahminim rusya merkez bankasýnda altýn ve gümüþ var deðerli metallerin düþüþünden rahatsýz oldular ve düðmeye bastýlar diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri