Gram gümüþ TL baktým normalde çok önemli deðil 85 civarlarý kýsa da 100 civarlarý beklentim var ytd.
Önemli olan altýn gümüþ rasyo ne yaptýðýdýr ytd.
Gram gümüþ TL baktým normalde çok önemli deðil 85 civarlarý kýsa da 100 civarlarý beklentim var ytd.
Önemli olan altýn gümüþ rasyo ne yaptýðýdýr ytd.
Orta vade altýn gümüþ rasyo beklentim 45 civarlarýna düþüþ yaþayacaðýdýr..en kötüde 3 ay civarý yani mart yada nisan ayý gibi 45 görür.rallinin devam edeceði varsayýmý ile ralli devam ke ytd...
Gümüþte düzeltme baþladý önemli olan 60 dolarýn altýna düþmemesi..daha önemlisi kýsada yükseliþi 58 dolardan baþlattý o yüzden 58 dolar da önemli konum da ytd.Þuan 62 dolar civarlarýnda..
0ns gümüþ cuma günü 61 dolar civarlarýna düþüþ yaþadýktan sonra bugün 63 dolar civarlarýnda iþlem görmeye devam ediyor..þuan ki görünümde 61 dolar 64 dolar civarlarýnda git gel yaþamýþ durumda..altýn gümüþ rasyo 67 civarlarýnda iþlem görüyor.
Ons gümüþ ralliye devam ederse yukarý da 70 dolar civarlarýna yükseliþ yaþama durumu olasýlýk dahilinde ytd..
En kötüde 60 dolar civarlarý þuan için dip gözüküyor yukarýda 70 dolar civarlarý hedef gözüküyor ytd.
Bist 100 baktým 1 yýl daha kendine gelemez sebep faizler yüksek bu yeterli zaten izlediðim hisseler olduðu yerde patinaj çekiyor.En basiti yapý kredi bank hissesi temmuz da 31 civarlarý þuan 37 civarlarý hisse de bekleyen zarar da yahu þaka gibi..
Herhangi yazacak bir þey yok.Yazacak olursam cuma günün den beri ons gümüþ yataya baðlamýþ durumda aþaðýda 60 dolar yukarýda 70 dolar hedefli yatay zaman dilimi devam ediyor..öyle indikatörler þiþmiþ filan deðil zaten deðerli metalin tüm dünyanýn alýp sattýðý ürünün indikatörleri normal hisse senedi gibi olamaz onu öyle sanan varsa öyle sanmaya devam etsin ytd..
Asya piyasalarýndan çok iyi tepki geldi ons gümüþ artýk 60 üzeri kalýcýlýðý saðlamýþ durumda ytd.Keyifle izlemeye devam..
Altýn gümüþ rasyosu 65 civarlarý 45 hedefli mantýklý olabilir,,ons gümüþ 66 civarlarý ayrýca önceki rallisin de olduðu gibi 54,,45 civarlarýna düþüþ gibi olacaðýný zannetmiyorum hem temel nedeni var hem de her kýsada yükseliþler ve düþüþler farklýdýr ytd.2011 yýlý 50 dolar zirve yapmýþtý o zamanýn dünyada ki piyasa koþullarý farklýydý þuan ki dünya da piyasa koþullarý farklýdýr ytd...
Yer Ýmleri