ZPLIP likit banka hissesi çıtırlık aldım.zaten hisse gibi tavana yakın seviyeden girdim bakalım normal hisse uzak dursun eşsek gibi yükselmek zorunda ytd.Kötü olursa stop çalışır izlemeye devam.Bist 100 den bir halt olmaz düşüncem hala negatif borsayla ytd.
Ons gümüş yukarıda 95 doları var eğer geçerse tekrar dan rallisine başlar son zirvesi 121 dolardı benim beklentim 200 dolar hayalim 1000 dolar hedefli ytd.Şuan 82 civarları altın gümüş rasyo 61 civarlarında şuan da orta vade 30 civarları büyük resim 20 civarları beklentim vardır zamanı bilinmez eğer Hamza Yardımcıoğlu dedikleri gerçekleşirse 1000 dolar bile düşük kalacaktır ytd.
Altın gümüş rasyo son dönemde yükseliş yaşamasına rağmen büyük resimde düşüş trendi devam ediyor ytd.
Gümüş'ün ons fiyatı dünya piyasalarında yeniden yükseliş trendine girmiş görünüyor
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Dün 83 idi.
Bugün 77
Bir dengeleme çabası içinde bence.
Haftaya Çin piyasası kapalı.
Haftaya neler olabilir görmek lazım.
ai botlarının yalan haberlerine bloomberg de inanmış. putin dolar almayı düşünüyor diye haber yapıp metalleri bastılar. twitter tam bir haber çöplüğü. kafama göre takılıyorum bundan sonra
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri