salgýn iþi inþallah artmaz sayýn bulut. Turizm bölgeleri halen dolu, söylediðin gibi insanlar ciddiye almýyor hastalýðý. Ben devletin gereken tedbiri alacaðýný ve bu salgýnýn kontrol altýnda tutulacaðýný umuyorum.
salgýn iþi inþallah artmaz sayýn bulut. Turizm bölgeleri halen dolu, söylediðin gibi insanlar ciddiye almýyor hastalýðý. Ben devletin gereken tedbiri alacaðýný ve bu salgýnýn kontrol altýnda tutulacaðýný umuyorum.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bazý medyada sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn karadenizde doðalgaz müjdesi vereceði söyleniyor. Bazý medya organlarýnda ise çin ile swap anlaþmasý yapýldýðý ve onun haberini vereceði söyleniyor. O yüzden dolarda ki düþüþ piyasalarý biraz çalkalýyor. Þayet swap iþi dedikodudan ibaret ise dolar yeniden kendini yukarý atar. Buna baðlý altýn, gümüþ ve deðerli madenler yeniden yükseliþe geçer.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Karadenizde dogalgaz rezervi deniyor. Bunun çýkartýlmasý 7 ile 10 sene atar deniliyor
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Tek enerji kaynaklarý bulunsun da varsýn çýkarýlmasý 10 seneyi bulsun. Bizler iþte geldik gidiyoruz, bari çocuklarýmýz, torunlarýmýz rahat etsin bu ülkede.
Merkez bankasýnýn her ay aldýgý karardan sonra dolar altýn gümüþ bir kaç gün böyle baskýlanýyor. Sonra tekrar ipin ucu salýnýyor. Yine böyle bir kaç gün geçecek sanýrým
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Arkadaþlar þöyle bir açýklama yapma gereði duydum.Bu fonun bir adeti 6,5 gr gümüþ karþýlýk deðeridir gümüþün gram fiyatý x 6,5 ile gerçek ederi bulunur.yani bugün fiyatýyla 6,25 x 6,5 =40,62 gibi bir rakam eder..tahta yapýcý her bir lot için fiili gümüþ karþýlýðýný takasbankta saklar.Ancalk pandemi ve sonrasý kýymetli madenlere hucüm olunca sanýrým fiili olarak gümüþ bulunamdadý ve fonun fiyatý greðeinden fazla þiþti þimdide olmasý gereken fiyata yaklaþýyor.
Saat 15 teki açýklama piyasalarýn beklentisini karþýlamazsa bu düþüþün çýkýþý nasýl olur merak ediyorum
Yer Ýmleri