Hmhkm 26 lira gordu diyen sendin sanirim. Ozaman net ajtif kacti. Yibe finadin elinde lit kalmamismiydi. Simdi elinde var catir catir satiyor adam. 100000 lot satacak demistin. 100000 de felecek hafta kesin bilgimi
Hmhkm 26 lira gordu diyen sendin sanirim. Ozaman net ajtif kacti. Yibe finadin elinde lit kalmamismiydi. Simdi elinde var catir catir satiyor adam. 100000 lot satacak demistin. 100000 de felecek hafta kesin bilgimi
Evet o zaman 2 ay rafineriden gümüş temin edememişlerdi.Net aktif değeri 23.5 iken max 26 ,5 dan satıldı.Nerden mi biliyorum 26.5 dan alanlardan biri de bendim de ondan)))))))))))Evet bu haftaki 100 000 kesin de gelecek haftaki kesin değil.Bu haftakinin 20 binini ellerine geçmeden satmışlardı bile.Sanırım kalanı da cumaya kadar biter.Nasıl oluyorsa gelen lotlar hemen bitiyor,alan da satmıyor
))))))))
Geçen yıl eylülde fonun elinde mal yoktu.23.5 liralık malı 26.5 dan almıştım,sonra fon mal buldu net aktif değerine çekti ben o alımlarımdan külliyen zarar yazdım.Bu tecrübemi de millet aynı kazığı yemesin diye bu marj açılması durumunda gene bu topiğe yazdım.Fon bu şekilde davranıyor,kendileri için koydukları kural ve belirledikleri yol bu.Bunu da ben ve bazı arkadaşlar yazdık.Bunları yazmayalım mı ,net aktif değeri nedir bilmeyen arkadaşları uyarmayalım mı,bilemedim şimdi.
Yer İmleri