Bu fonda traderler epey arttı, o nedenle istikrarlı bir fiyat hareketi gösteremiyor. portföyümde biraz azaltıp altın fonuna ağırlık veriyorum.
Bu fonda traderler epey arttı, o nedenle istikrarlı bir fiyat hareketi gösteremiyor. portföyümde biraz azaltıp altın fonuna ağırlık veriyorum.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bist 100 grafik satışta kıtır kıtır doğruyorlar grafik al vermeden farklı hisse alınmaz yada varsa stop yapılır piyasanın yukarı dönmesi gerekir.Tüpraş durumu diğerlerinden farklı.Hürmüz boğazının 6 ay kapalı kaldığını düşünemiyorum ytd.
Sn Karayel tüpraş forumuna şimdi baktım yazınız duruyor bence risk almaya değer gözüküyorhikaye hürmüz boğazının kapalı olması brent petrol ralli yaşaması dahası mükemmel hikaye ince işçilikle grafikte ralli yaşatırlar
çarpanları pahalı değil zaten lakabı koca oğlan çok çılgın ralli beklememek lazım ytd.
şu enflasyon ortamında ödeyeceği temettü çöptür o da ayrı konu ytd.
Ons gümüş 82 dolar şuan uzun vadeli trendi 60 dolar çok derin düzeltmeler de olsa yükseliş trendinde bozulma yok ytd.
28 şubatta yazdığım yazı gaza geliyorum hep boğa düşündüğüm için gümüşte neyse benim gümüşte marjım çok açık düşüşleri görmezden gelirim.Normal şartlarda maliyetim yüksek olsa direk stop koyar geçerim tolerans yoktur.Karekterim de böyle beğenmediğimde direk biletini keserim.Önemli olan birikim yapmak.olumsuz koşulda saf olmamak direk infazı yapmak.
Pislik Macron cnn türk de konuşuyor aynı yunanistan gibi pislik bunları akdeniz soğuk sularına gömmek gerekir.pislik sömürgeci ülkeler bu avrupa birliğinde en dürüst ülke İspanyadır.Diğerleri pisliktir umarım Hürmüz boğazı en az 1 yıl kapalı kalır.
Yer İmleri