her açýðý çok güzel deðerlendirdiler gelen kaptan anladýðým tahsislinin 9.16 dan kesinleþtiði
en azýndan baskýsý bitti artýk tutmak için satmazlar umarým.
her açýðý çok güzel deðerlendirdiler gelen kaptan anladýðým tahsislinin 9.16 dan kesinleþtiði
en azýndan baskýsý bitti artýk tutmak için satmazlar umarým.
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
Þimdi sýra bilançoda
Birilerine satýlan 25 milyon kabaca 27.3 milyon olarak ayný bedelle yerine kondu 2.3 milyon lot kar yazdý akçanýn kasa
O 25 milyonu da cep to cep yapmýþtýr bana göre
Þimdi sýra zabaha kadar dens modunda
Bu modu ne zaman açacaklar bakalým
Umarým çok gecikmezler
Patron tahsisliden alacaðý hisselerden epey bir kara geçti, hisseler hesabýna geçer geçmez daha önce yaptýðý gibi satýyormuþacayip komedi olur..
9.16 dan iþ bitti helal olsun patrona. Diyecek bir þey bulamýyorum
patron o kadar güveni yýkmýþ ki belirsizlik ortadan kalkmasýna raðmen,
çarpanlarýna göre bist in en ucuz þirketi olmasýna raðmen hisse gitmiyor milletin eli almaya gitmiyor
Tahsisli ile ilgili her açýklama menderes þirketinden gelmektedir. Doðrusu bültenle beraber gelmesi deðilmi ? sanki aralarýnda aþk mektuplarý yazýp, gerekli gördükleri yerleri bize yolluyorlar. Kardeþim onay aldýn mý almadýn mý ? aldýysan eline geçecek lotlara yasak varmý yokmu. Burada ki baya bir arkadaþ 1 yýl satamaz filem diyordu !! Gelen kap açýklamarýn dan anlaþýlan tahsisli 9,16 tl fiyattan 14.08.2023 tarihinde 2. piyasa da gerçekleþecek olacaðýdýr. 14.08.2023 te tahsisli gerþekleþip 15.08.2023 te satmayacaðýnýn garantisi yok. He an satabilir gibi algýlýyorum. Bu arada minnacýk yatýrýmcýyý gören duyan varmý ? ötüp duruyordu yok þöyle firma yok böyle firma diyeNeymiþ adamýn varsa hak hukuk yasa teblið ývýr zývýr önemli deðil, kýlýfýný uydurulur örnek HURGZ devrolunmasý. Buda son yazýmdýr topiðe kendinize iyi bakýn. Bu þartlar altýnda yatýrým yapmam bu þirkete hadi kalýn saðlýcakla
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yer Ýmleri