hareketler bana bizim "tosun"u anýmsattý...geçmiþ yýllarda çok daha hýzlýydý yalnýz.
hareketler bana bizim "tosun"u anýmsattý...geçmiþ yýllarda çok daha hýzlýydý yalnýz.
Artýk geçti, grafik bozuldu bundan hiçbir þey olmaz
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketler tanidigim hareketler.kristalde de yapilmisti zamaninda.en gec gelecek haftaya kadar once stoplari patlatip sonra yukari ralli baslar.ytd.
1.24 tutmazsa endeksle beraber 1.19 yolu göründü mü ne?
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Borsadaki satýþ sürerse 1.10 larda durmasýna da razýyým...
Her iþte bir Hayýr var, deðiþen hiç bir þey yok ve olacak olacaðý varýr her zaman, yapacak bir þey yok, hayat devam ediyor , sattýðým bir kýsmýný geri aldým ve 1,30 üstüne geri dönerse ? yol devam eder (y.t.d.)![]()
hacý abi 1.19 a da deðdik.Þimdi nereye çufçufluyoruz.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Bu cuma günü hurmetine ben bu ABD nin taaa aq kahpe çocuklarý allah en büyük belanizi versin kahrolsunlar
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri