Alıntı Originally Posted by tahtakurdu Yazıyı Oku
http://www.patronlardunyasi.com/habe...dirildi/220071

Türkiye'yi dünyada 7.ncilige çıkaran tekstilciler ödüllendirildi
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 2018 yılında başarılı ihracat gerçekleştiren 1099 ihracatçı firmayı platin, altın, gümüş, bronz ve başarı olmak üzere 5 kategoride “İhracatın Liderleri†ödül töreni ile ödüllendirdi.

Corona salgını yokken işler yoluna girmeye başlamiş zaten , coronayla birlikte en basitinden 50 LİK AMELİYAT MASKESİ 15 LİRA İKE ŞUAN 75 LİRAYA SATILIYOR ,15 LİRAYAYA STOKTA YOK DİYOR. basit ameliyat maskesi üretse yeter .

http://www.menderes.com/tr/uretim/uretim-tesisleri
Üretim Tesisleri
Menderes Tekstil üretim tesisleri 4 ana fabrikada dünyanın en kaliteli pamuğunu 24 saatte 60.000 kg ipliğe, 750.000 m2 dokumaya, 900.000 m2 baskılı beze, 120.000 m2 astar-tela ve 70.000 set çarşaf ve nevresime dönüştürmekte


https://www.haberler.com/ticaret-bak...943745-haberi/

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: "Hazır giyim ve tekstil sektöründe istihdamın 1 milyon kişiyi aştı"
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, hazır giyim ve tekstil sektöründe istihdamın 1 milyon kişiyi aştığını söyledi.
Coronavirüs Türkiye'ye yarar deyip duruyoruz... Duruyoruz da, ya Türkiye'de de görülürse, bunu hiç düşünmüyoruz. Hatta Van'da görüldüğüne dair şuanda bazı bilgiler var. Coronavirüs hiçbir ülkeye yaramaz ve bunu 2 ay içerisinde tecrübe edeceğiz!