Þimdilik harekete bakýlýrsa haber, kýsada hafif olumsuz algýlanmýþ gibi duruyor. YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdilik harekete bakýlýrsa haber, kýsada hafif olumsuz algýlanmýþ gibi duruyor. YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yüzde 26 hissesini satacak patron...bu fiyattan satarsa bir daha geri nasýl alacak atýyorum 2 sene sonra 8 tl oldu hisse...aradaki farký þirketten isteyemez herhalde..yuzde 26 yý kurumsal bir ortaða satacak desem bunu normal olarak hisse devri þeklinde yapardý...þuan çok cevapsýz sorular var
Benim tahminim birkaç hafta 3-4 arasi git gel yapacak. Kaldýrýp kaldýrýp indirecek. Daha sonra gk spk epdk haberlerine baðlý olarak sürecekler yukarýya. Banka en iyi %17 veriyor. Hisse þuan da 3,35 var sayým yaparsak en kötü yýl sonu 6 Tl görmesi muhtemel olduðuna göre ekraný kapatýp gezmek en doðrusu bence. Çünkü hareket baþlayýnca tutamayacaklardýr.
Daha önceki 0,80-4 hareketine kac günde geldiðini görebilirsiniz. Ayrýca endeks 1080 iken bu hisse 3,70-3,80 de dolanýyordu. Endeks olmuþ 1550 hisse 3,35 ve patron 65ml lot satacam diyor. Daha fazla yorum yok.
SADECE DÜÞÜNÜN SEN OLSAN PARAYA ÝHTÝYAÇ VAR NE YAPARDIN. FARKLI BÝRÞEY MÝ. YOKSA TÜM SPEKLERÝN YAPTIÐINI MI...
Erken davranmýþsýn sn hocam, belirsiz ortamda beklemekte fayda vardý diye düþünüyorum YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzelim grafikli hisseyi patron olacak zebani tek kelime ile p.. etti. Umarým fiyatý çok düþürmeden karþýlayacak güçte birileri vardýr.
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi ayakta tutacak, olumlu algýlanacak haber gelmediði sürece endeksi de bahane ederek düþmeye devam eder.
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri