Originally Posted by
KIZILDAG
Esözcan ciddi manada sana çok deðer veriyorum, her yazýný özemle okuyorum. Düþüncelerini merak ediyorum.
Sn Kýzýldað mesajýnýzý geç farkettim kusura bakmayýn..
Bende sizin mesajlarýnýzý yakýndan ve dikkatle takip ediyorum.. temel analizleriniz ve üzerine oluþturduðunuz olasý senaryolarýnýzýn tutarlýlýðý ile bu siteye deðer katan ender üyelerdensiniz.. ayný forumda karþýlaþmak bile bana keyif veriyor..
mesajlarým genelde, trend oluþturacak senetlerýn olasý baþlangýç noktalarýný belirlemek, paylaþmak ve gerçekleþtikten sonra teknik yoruma son vermek üzerine kurulu.. MNDRS te 3.34 dip (bana göre 3.38) dönüþü gerçekleþti ve 3.75 üzerine oturduktan sonra yukarý hareketi baþlatabilir.. asýl hareket 4.10 üzerinde baþlamalý.yukarýda 3 aralýk var. (4.66 - 4.84) (5.28 - 5.58 ) (6.50 - 7.42).. bu aralýklar geri dönüþlerde stop olarak kullanýlabilir.. aylýklar 5.28-58 seviyelerini olasý, görse de, Türkiye de her þeyin saatler içinde deðiþebileceði olasýlýðý göz ardý edilmemeli..
saygýlarýmla..
son sat sinyalýnden yaklaþýk 35 hafta sonra dikkat çeken bir al sinyali (kýrýmýzý aþaðý derin çaprazý) geldi.. trendÝn devamý için sarý indikatörün kýrmýzý üzerine çýkýp yükseliþiný sürdürmeli.. barlarýn yatay kalmasýna raðmen sarý indikatörün diplerde olmasýnýn yarattýðý pozitif uyumsuzluk dikkat çekici..
Son düzenleme : esozcan; 18-03-2021 saat: 12:27.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri