az kaldý rýza az kaldý
bu iþlemlerin yapýldýðý genel kurula katýlýp sorumluluk davasý açmak gerekirdi ama ben genel kuruldan sonra hisse aldým nisanda.. dur bakalým ilerde belki açarýz..
az kaldý rýza az kaldý
bu iþlemlerin yapýldýðý genel kurula katýlýp sorumluluk davasý açmak gerekirdi ama ben genel kuruldan sonra hisse aldým nisanda.. dur bakalým ilerde belki açarýz..
Korkulan olur da kur ataðý yersek 2022 bitmeden ;bilançoda zarar yazmamak ve rýza imtiyazlarý kaybetmemek için yeniden deðerleme yapar mý ? yada zarar göstermemek için ne yapabilir ?
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Sabah tekrardan bir miktar ortak oldum. Döviz kurlari bu seviyelerde kapatirsa ilk çeyrek kadar olmasa da iyi kar gelir diye düþünüyorum.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
temelci twitter tayfasý
fon yancýlarý
oyuncunun elamanlarý
patron
.......
hepsi tahtaya gelecek![]()
30 haziran kapanýþý olsun kurlarda
sermayeye yakýn 6 aylýk kar gelsin o zaman þenlenir ortalýk
teknikçiler dadanýrþurayý geçerse buraya gider filan
sonra yýlýn geri kalaný fiyatlanýr![]()
biz de 2.19 maliyetle arkamýza yaslanýr filmi izleriz![]()
28/12/2017 tarihinde KAP'ta yaptýðýmýz özel durum açýklamasýnda bahsi geçen Ýzmir Ýli, Bornova Ýlçesi, Kazýmdirik Mahallesi, 3777 Ada, 5 Parselde kayýtlý bulunan 9,067.73 m² büyüklüðündeki arsa üzerinde Adnan Kýlýçoðlu Ýnþaat Mühendislik Mimarlýk Ticaret ve Limited Þirketi ile "Konut ve Ticari" alanlardan oluþacak proje geliþtirilmesi amacýyla, Düzenleme Þeklinde Taþýnmaz Satýþ Vaadi ve Arsa Payý Karþýlýðý Ýnþaat Sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Projenin Kasým (2020) ayý içerisinde inþaatýna baþlanmasý ve 30 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Proje'den saðlanacak kaynak Þirketimizin finansal yükümlülüklerinin azaltýlmasýnda kullanýlacak olup gayrimenkullerin satýlmasý ve/veya kiraya verilmesinden elde edilecek gelir Grup'un konsolide cirosunda bir deðiþikliðe sebep olmayacaktýr.
Kamuoyunun ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
haber 2020 yýlýndan..
Yer Ýmleri