Daha hacimli. Bu veriler bana biraz sansürlenmiþ geliyor. Yoksa bu verilere ulaþmak paralý. Þimdi adam paralý verileri tamamen ücretsiz veriyor ise ya demo sürümünü verir.
Ben sadece sýklýk takip ediyorum hocam. Eskiden ayda bir gelirdi abd verileri. Geçen aylarda haftada bir gelmeye baþladý.
ABD ve hollanda durumlarýný merak içinde bekliyorum olacaðým sayýn hocam![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Bu arada Greeneco sarayköyde JES yatýrýmý için acele kamulaþtýrma almýþ. menderese tekstile yaklaþýk 15 km uzaklýkta. Zoren JES2e komþu.
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Tutsaklardan alýnan bilgilere bakýlýrsa, korsanlarýn yemeði çoðunlukla peksimet, insan etiyle semirmiþ sýçan ve pirinç lapasýndan oluþuyor, tayfalar çarpýþmaya girmeden içkilerine barut karýþtýrýyorlardý.Kaðýt oyunlarý oynayarak ve barbut atarak, Çin dominosu oynayarak, afyon çubuklarýyla düþlere dalarak vakit öldürüyorlardý. En gözde silahlarý, iki elleriyle kullandýklarý bir çift kýsa kýlýçtý.
Yeni bir gemiye saldýrmadan önce yüzlerine ve gövdelerine sarýmsak suyu sürüyorlar, bu büyünün kendilerini koruyacaðýna inanýyorlardý.
Borges![]()
Borsamýz deðerleme konusunda bazýlarýna bonkör ,bazýlarýna ise aþýrý cimri þimdi baktým hektaþ ile ayný favök yapýlmýþ 6 ayda Ona 2,5 milyar dolar. Bizimkisi 91 milyon dolarcýk 27 kat fark var ,ayný favökk,,,(700 miluon tl)
Yer Ýmleri