þimdi nerdeyiz..
topiðe kendinei temelci adý verenler damladý.. birþeyler karalýyorlar.. alttan 13 kiþi topiði okuyor..
neyse ki teknikçiler damlamadý.. takasçýmýz da üfürükçümüz de yok..
üstad seviyesinde biri atlamadý ortaya..
borç lobisine karþý evrosavar rolü üstlendim..
3:45 ve frqn21 saðlam temel datalarý yorumladýlar..
folkartta soru soran arkadaþ da yazmýyor uzun zamandýr..
bilnaço sessizliði mi.. bilmem bana sorma.. ben minikyatýrýmcýyým anlamam..
Ýzninizle sayýn hocam minik bir hikaye paylaþmak isterim
Ahmet Aslan'ýn seslendirdiði "Þu kanlý zalimin ettiði iþler" türkünün hikâyesi bu.
Pir Sultan Abdal inancý için artýk geri dönülemez bir yola girer ve ölüm fermaný verilir, ölüm sehpasý hazýrlanýr.
Dönemin komutaný, Hýzýr Paþa halkýn idamý seyretmesini ve Pir Sultanýn da idam sehpasýna gelirken taþlanmasýný emreder.
" Her kim ki Pir Sultaný taþlamaz ise bilsin ki yarýna kellesi alýnacaktýr" der.
Pir Sultan uzaktan idam sehpasýna gelirken halk taþ atmaya baþlar. Rivayet odur ya halkýn attýðý taþlarýn hiçbiri ya Pir Sultana deðmez yada ýskalar. Pir Sultanýn dostu Musayipli Ali Baba da can korkusundan Pir Sultan yaklaþýnca bir tane gül fýrlatýr ve o gülün dikeni Pir Sultaný yaralar
Þu kanlý zalimin ettiði iþler
Garip bülbül gibi zar eyler beni
Yaðmur gibi yaðar baþýma taþlar
Dostun bir fiskesi yaralar beni beni beni
Yar beni beni beni
Dost beni beni beni
Yar beni beni
Dostun bir fiskesi yaralar beni beni beni
Sayýn hocam gül mü atýyorsunuz , daþ mý![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Sauron efendisi Morgoth için söyledikler :
O, adý artýk anýlmayandýr, çünkü Valar, insanlarý kendi emirleri altýnda tutmak için, çýlgýn zihinlerinde yarattýklarý bir hayaleti, yani Eru'nun adýný ortaya atýp, Karanlýðýn Efendisi hakkýnda sizi yanýlttýlar. Onun adý, Özgürlük Getiren, Alemin Efendisi, Melkor'dur ve o sizi, Valar'dan daha güçlü kýlacak
Ar-Pharazon'a böyle söyler
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
30 Haziran 2022 tarihli finansallarda denetim firmasýnýn ekteki gibi bir görüþü var bu konuda bilgisi olan var mý? Patron þirkete bir miktar borç takmýþ gibi görünüyor.
Sýnýrlý Olumlu (Þartlý) Sonucun Dayanaðý
3. "30 Haziran 2022 tarihi itibariyle, Grup'un iliþkili tarafý olan Osman Akça Tarým Ürünleri ithalat ihracat San. ve Tic. A.Þ. (Osman AKÇA)'den ticari ve diðer alacaklar adý altýnda sýnýflandýrýlan toplam 425,347,884 TL tutarýnda alacaðý bulunmaktadýr. Ticari alacaklar altýnda sýnýflandýrýlan 328,531,067 TL tutarýndaki ticari alacaðýnýn, 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 103,903,898 TL'lik kýsmýnýn vadesi geçmiþtir. Grup yönetimi tahsil kabiliyetini yitirmediði tahminiyle herhangi bir karþýlýk ilave vade farký iliþikteki finansal tablolara yansýtmamýþtýr. Bu hususun ekli finansal tablolar üzerindeki etkisi tarafýmýzca tespit edilememiþtir".
Sayin fgrn21 bu konuyu yatýrýmcý iliþkilerine sormuþ ve bu tutarin yil sonunda tahsil edilecegi bilgisini almýþtý yanlýþ hatýrlamýyorsam.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri