Yýldýz pazar þartlarý oluþtu mu?
Yýldýz pazar yakýþmaz mý artýk?
30-40 çarpan þirketleri öven üstadlar da yakýnda baþlarlar.
Aylardýr gözlerine perde inmiþ gibi görmezen geldiler MNDRS i
Kendi kendime dedim ki; - yaaa bunlar yazmamak içinde mi .... alýyorlar.
Bu hisse yaklaþýk üç ay önce dikkatimi çekmiþti. Þimdi bir miktar daha artýrdým.
Özellikle, þirketin tekstil haricinde, deðiþik alanlara yatýrým yspmadý ds olumlu.
Günümüzün gözde sektörleri enerji ve tarýma yatýrým yapmasý da baþka artýsý.
Bir de þirketin enerjide ysptýðý yatýrým da muazzam. 1000 Mw lýk yatýrýmýn maliyetinin yaklaþýk
1,2 milyar $ olduðu dikkate alýnýrsa, þirketin 94,5 Mw lýk yatýrýmýn tutarý yaklaþýk 113 Mio $
yapýyor. Þirketin deðerinin de yaklaþýk bu kadar olduðu düþünülürse, daha çok yolu var gibi
gözüküyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
teþekkürler sayýn kamuranaliriza, ne kadar süre daha tutacaksýnýz menderesi acababenden daha evvel geçmiþiniz var mendereste. Sadece sera olsa umursamayacam da o kadar kuru gýda satýp kar etmemek te ne bileyim bir yatýrýmcý olarak dikkatimi çekiyor. Birde pazar sorunu da yok. Mühim olan 12 aylýk bilanço. Belki orada gayrimenkulle ilgili illakim yeni deðerlendirmeler ile bilanço farklý taraflara gidebilir. Belirlemiþ olduðum fiyata kadar beklemeye devam kimi zaman full, kimi zaman portfoyün yarýsý. Kýzsammda sövsemde her daim portföyümde oluyor.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yani nerenden nereleri anlýyorsunuz, at gözlüðü ile mi bakýyorsunuz, cevap vermeyeyim diyorum, bir kere daha yazayým da iyice aklýnýza yatsýn, anladýðým kadarýyla idrak ile ilgili sýkýntýlarýnýz var. Biz bilgi veririz yeter ki anlamadým deyiverin , bin kere de olsa anlatýrým sýrf anlayýn diye. Enerji iþinden dolayý 4 sene menderes yatýrýmcýsýna kan kusturdu. Kur zararýndan yeni bir fabrika yapardý. Hadi benim yazdýklarýmý okurken anlamakta sorun çekiyorsun. Bak forumun en eskilerinden Sayýn Kamuranaliriza var ona sor. Bu bilançoda daha yeni 10 trilyon enerjiden kar yazdý. Ha dersen ki yatýrým yapýyor. Ben de þöyle derim. Niye 4 yýl fiyatý artmadý. Ben yatýrýmcýyým sorarým, yatýrdýðým paramýn bir karþýlýk olarak bana geri dönmesini isterim. Sizde sorun, sormadan bilgi çoðalmýyor.
Yer Ýmleri