Originally Posted by
meteor78
Ýzmir Demir Çelik dediniz galiba, onu bilmiyorum ama Mndrs’i ben Odas’a ve Ayen’e benzetiyorum. Ayen dün devre kesip eksi kapadý, bugün ise tavan. Odas’ý bilanço öncesi 9,65’ten 7,30’a düþürdüler oradan 12,5 gördü. Özelikle taban gördüðü günün ertesi günü efsaneydi. Þirketle ilgili olumsuz durum olmadýkça bugünler de unutulur. Bugün prospektif olarak 3-3.5 F/K. Olmasý gereken ise minimum 6-7 F/K yani minimum %100 potansiyeli olan bir hisse.
Dostum sýkýntý taban olmasý deðil 2 kere milyon milyon tabandaki lotlarý kaldýrýp ,blok þeklinde milyon milyon lot koydular, sýkýtýlý olan yer burasý zaten. Bu piyasa bozucu bir iþlemdir. Hele ki böyle güzel bir bilanço üzerine bu satýþ geldiyse iyi niyetli deðildir. Zamanýnda bu menderes tahtasýnda çok kiþi ceza yedi spekülatif hareketlerden dolayý. Þu saate kadar patrondan sattým diye haber gelmedi, eee yüzde 5 ve üstü olan þahýs sattým diye de haber yollamadý. Bu satýþ neyin nesi bu iþte bir pislik var. Belki yarýn bir tavan olacak ama bugün yapýlan blok þeklindeki satýþlarýn SPK tarafýndan incelenmesi lazým.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yer Ýmleri