Yukarida baþka birisine boþ konuþuyorsun demiþsiniz ama sizin þu yaziniz ondan daha boþ inanýn.
Sn Üc kýrkbeþ bu forumun en faydali uyelerinin baþinda gelir. Araþtýrýp burada paylaþtýðý bilgiler altýn deðerinde bence. Ve yazdýðý yazida kendini övme gibi bir durumda yok.
Insanlara biraz daha saygýlý olmayi ogrenseniz iyi olur.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Konuya þöyle müdahil olayým stok konusunda önemli olan stok artýþ hýzý yavaþlama yada artýþýnýn nedenidir yani covit etkisi geçti ben istediðim zaman hammadde bulabiliyorum bu sebeple yüksek stok tutmama gerek kalmadý bu bir neden diðer nedende 2023 de kapasite kullaným oraným düþecek sipariþ azalacak bu sebeple yüksek stok tutmamýn manasý yok Buda bir neden umarým 1. Nedenden dolayý yönetim bu kararý almýþtýr yüksek stok : yüksek borç yüksek finansman gideri çok da mübah biþey sayýlmaz
sn tarýk ayný þekilde bu çeyrek stoðun neden böyle yüksek olduðuna anlam veremedim. tekstilde ciro beklentimin altýnda kaldý. fazla hammadde fazla mamul fiktif mi. yoksa bi olasýlýk halk banktan düþük çekilen kredi için pamuk ve mala mý yatýrdýlar demeden edemedim kendime. malum kurdu herkes yukarý atak bekliyor
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
þu kagýdý bu karla yatýrýmlarla buralarda baskýlamasý cok komýk gelýyor fýrsat verdýkce almaya çalýþýyorum.patronda býr yere kadar olmalý
haklýsýnýz özellikle tekstil stoðunun gerçeði yansýtdýðýný pek düþünmüyorum
tesktil bölümünün 747.288.781 tl mamul üretmiþ bunlarý ocak-þubatta gönderecek görünüyor da hiç inandýrýcý deðil
2022 ciro tesktilde 2,7 milyar , aylýk yapar 250 milyon menderes 3 aylýk üretimini stoða yapmýþ gibi bir durum var
bence tekstil stoðunun yarýsý varmýþ gibi hesap yapýlmalý
ne olursa olsun deðeri buralar deðil tabi
tek sýkýntý akça tarým bize para ödemiyor mendereste bu ödemeyi hisse satarak kapatýyordu þartlý görüþün nedenlerinden biri
bize para ödemesin araç muayenenin bir kýsmýný satsýn en iyi yol bizim için bu
para ödeme = patron hisse satýþý maalesef
31 Aralýk 2021 tarihinde sona eren döneme ait Baðýmsýz Denetçi Raporunda da yer aldýðý üzere 31.12.2021 tarihi itibariyle Osman Akça Tar. Ürün. Ýth. Ýhr. San. ve Tic. A.Þ. ("Osman Akça Tarým")'nin Þirketimize Aktur Araç Muayene Ýstasyonlarý Ýþletmeciliði A.Þ.'nin hisselerinin devri ile ilgili olarak 129.889.774 TL tutarýnda vadesi geçmiþ borcu bulunmaktaydý.
Son iki yýldýr tüm dünyayý etkisi altýna alan Kovid-19 salgýný baþta saðlýk krizi gibi görünse de etkileri itibarýyla küresel bir ekonomik krize dönüþmesi sonucunda piyasa ve dolayýsýyla þirketleri olumsuz etkilemiþtir. Osman Akça Tarým da bu krizden olumsuz etkilenmiþ ve bu nedenle borcu için bir erteleme talep etmiþtir. Her iki Þirket tarafýndan yapýlan deðerlendirme neticesinde erteleme uygun bulunmuþ ve borcun vadesi 31.12.2022 tarihine kadar vade farký eklenmek suretiyle uzatýlmýþtýr. Yeniden vade uzatýmý yapýlmayacak olup borç 31.12.2022 tarihinde kapatýlacaktýr.
Söz konusu borcun 42.157.741,15 TL'lik kýsmý 29.04.2022 tarihi (bugün) itibariyle ödenmiþtir.
Yer Ýmleri