Genel kuruldan ne bekleniyordu da çýkmadýki
Yine acýmasýzca veriyorlar
Genel kuruldan ne bekleniyordu da çýkmadýki
Yine acýmasýzca veriyorlar
Bunu hangi kaynaða dayandýroyorsunuz.
Yurtdýþý.yavaþlasa bile özellikle deprem sonrasý yurtiçi hareketli geçmiþ olmasý lazým.
Enflasyonist ortamda ciro düþexek demek çok iddialý olmuþ.
3 Aylýk bilançoda 200 milyon kâr yeterli.olacaktýr fakat ben 300+ kâr bekliyorum þahsen.
Ben inancýmý yitirdiðim hisseyi tutmam direkt satarým.
Geçenlerde odaþ almýþdtm. Bir habere hepsini sattým.
Eplas a yeniden girmiþtim, innacýmý yitirdiðim anda kademe bakmadan verdim çýkrým.
O gruplarda hissem varken yazdým.
Þimdi hissem kalmadý yazmýyorum. Maksatýö, yanlýþ yönlendirme yapmamak
Bazen olumsuz olup sattýðýöý hisseler yükselmeye devam ediyor.
Bu yüzden imtina ediyorum.
Kurulda Coca-Cola ile kýyaslayan kim, burda mý o arkadaþ 🙂
yahu adamlar kendileri söylüyor burda 3-5 aydý ne yazýyorak aynýsýný söylüyorlar
hayatýn gerçekleri iþçi ücreti %150 enerji %80 genel gider %100 artacak senin satýþ fiyatýn %30 artacak kar marjý daralmayacak
ihracat yapmadýn kapasite kullanýmýn düþtü düþük verim sebebi ile iç piyasadaki ürün maliyetlerinde yükselecek 400 adamýn kýdem tazminatý ilk iki çeyrekte gelecek en iyimser tahmin 60 milyon olur
ciro düþecekden kasýt herkesin anlayabileceði dolar bazlý düþecek karlýlýkta düþecek
sýrf varlýklarý deðerlediðinden amortisman giderin en az 2-3 kat artacak
geçen sene enflasyon kur hýzlý yükseldi stoktaki düþük maliyetli ürünlerden oldukça yüksek kar yaptýk
%25 hisse hala tutuyorum umarým ben yanýlýrým sizin düþündüðünüz gibi 200 milyon kar gelir
benim hisseyi satmamdaki maksat temel bazlý deðil bu sene düþük kar yapar seneye toparlar önemli deðil takýlmamda zaten ucuz , ben yönetimin küçük yatýrýmcýlara verdiði mesajlar sebebiyle sattým
ne oldu þimdi ayýmý çýktý daþmý düþtü bizi korkutmayýn
Bu iyi aile çoçuklarýyla her muhabbet her temastan sonra bi çakýyorlar millete
Alýþkanlýk oldu
Hani fakir oðlan zengin kýza talip olurda heyyt sen kimsin bire gafilll der ya kýzýn babasý yapýþtýrýr þamarý
Biz fakir oðlan lan zengin kýz babasýný söylemeye gerek yok
Sonunda kitledi tabana pezo
Genel Kurulda ne oldu da tabana bastýlar bunlar. Pd/Dd "0" sýfýr olacak utanmazsa.
Yer Ýmleri